Izaberi jednu MAGICNU KARTU i saznaj kakva te desavanja ocekuju!

Izaberi jednu MAGICNU KARTU i saznaj kakva te desavanja ocekuju!

31/10/2023 Off By Maja

Magicne karte mogu da nam otkriju kakva nas desavanja uskoro ocekuju, a one nam to otkrivaju u zavisnosti od naseg izbora…

MAGICNA KARTA 1)

Ako ste izabrali prvu magicnu kartu:

Vi trebate da pokazete veliki oprez u narednom periodu, jer samo na takav nacin mozete izbeci brojne razloge za tugu. Vama ce u narednom periodu mnoge osobe pokusati da pokvare srecu i one ce to ciniti na razne nacine. Mnoge osobe ce pokazati svoje pravo lice i vama nece biti ni malo lako da u tim trenucima. Za vas bi bilo najbolje da obratite paznju na to kome vase poverenje poklanjate, jer vas u narednom periodu ocekuju desavanja koja vam se nece dopasti. A vama ce posebno tesko pasti izdaja jedne vase drage osobe.

 

MAGICNA KARTA 2)

Ako ste izabrali drugu magicnu kartu:

Vama uskoro dolaze neki lepsi dani. Vas ocekuju desavanja na koja dugo vremena cekate. Vama zapravo vec sa pocetkom meseca juna pocinje potpuno bezbirzan period koji ce trajati sve do kraja godine. Vas ocekuju divna desavanja na svim planovima vaseg zivota, a vama ce bez ikakve dileme najvise znaciti to sto ce vam se ostvariti jedan veliki ljubavni san. Tugu koju sada osecate ce uskoro zameniti velika sreca.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2