Dani pred vama: Rak nece moci da veruje KOLIKO je SRECAN, Jarcu STIZU PARE, Bika ceka RAZOCARENJE…

Dani pred vama: Rak nece moci da veruje KOLIKO je SRECAN, Jarcu STIZU PARE, Bika ceka RAZOCARENJE…

24/05/2023 Off By Maja

Dani pred vama: Rak nece moci vjerovati svojoj sreci. Jarac u novcanim dobitcima, samo bik mora da se izbori sa velikim razocarenjem.

Dani pred vama…

BIK

Dragi bikovi, pred vama je jedan period u kojem vi necete pronaci svoju srecu. Naprotiv, pred vama je velika tuga , a to sve zbog vase voljene osobe koja ce vas mnogo razocarati. Dani koji si pred vama samo vam nervozu donose, koja vam u ovim trenutcima zaista nije potrebna. Sa voljenom osobom ste vec dugo u losijim odnosima nego prije.

Vas partner kao da se je prestao boritit za vasu zajednicku srecu.

Vi cete uskoro saznati cijelu i stinu, i ta istina ce vas mnogo zaboljeti. Vas partner ce napraviti jedan potez koji ce vam srce slomiti. Priznat ce vam za jos jednu osobu koju tajno vidja iza vasih ledja. Vasem partneru ce biti mnogo tesko, jer njegova namjera nikada nije bila da vas povrijedi, ali protiv svojih osjecanja nije mogao. Kako cete se vi nositi sa tim, samo vi znate. Oprostaj ili raskid za sva vremena? Odluka ce biti samo na vama.

PROČITAJ JOŠ: Deset dana čarolije: Saznajte jeste li među odabranima za dar sudbine!

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

RAK

Dragi rakovi, pred vama je jedan period u kojem cete vi samo za srecu znati. Mnogo toga vam u posljednje vrijeme nije  polazilo za rukom, mada ste se vi zaista trudili. Pokusali ste sve kako bi pronasli svoju srecu, ali uskoro mozete da prestanete sa potragom. Vas ce sreca sama pronaci. Pred vama je jedan period u kojem cete imati vise novca nego ikada do sada.

PROČITAJ JOŠ: Nevjerojatni povratak prošle ljubavi: Ovi znakovi zodijaka ne mogu preboljeti svoju bivšu sreću!

Vi niste osoba koja ceka da joj se sreca sama pojavi, vi se za nju borite kao niko drugi.

Novcani dobitak stize velo brzo, i sa  njim  ce se mnogi vasi problemi uspijeti rijesiti. Jako vam je bitno da se sami izborite za svoju srecu, ali ovaj put ce se sudbina pobrinuti za to. Vi cete biti sretni, jer cete napokon postici svoj cilj. Pred vama je velika novcana sreca koja ce mnogo toga na bolje promijeniti.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2