Horoskop za četvrtak petak i subotu: Raku i Strelcu neće biti ni malo lako!

Horoskop za četvrtak petak i subotu: Raku i Strelcu neće biti ni malo lako!

31/05/2023 Off By Admin

Horoskop za četvrtak petak i subotu otkriva svim znacima šta ih očekuje…

Horoskop za četvrtak petak i subotu…

OVAN

Dragi ovnovi, tokom narednih dana vas očekuje veoma ozbiljan problem i to na poslu. Vama će se na poslu desiti nešto toliko negativno da će čak i vaše zaposlenje biti pod znakom pitanja. Vi ćete morati da pokažete jako veliki oprez.

BIK

Dragi bikovi, tokom narednih dana vas ne očekuju problemi nego vas očekuju lepi trenuci. Naredni dani vam donose samo mnogo toga dobrog i to na mnogim planovima vašeg života. Vi ćete biti veoma lepo raspoloženi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom narednih dana ćete konačno uspeti da izađete na kraj sa brojnim problemima. Prvo ćete uspeti da rešite neke probleme na poslu, pa će onda posle toga i neki vaši ljubavni problemi konačno prestati da postoje.

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

RAK

Dragi rakovi, tokom narednih dana vas očekuje malo toga dobrog. Nažalost, vas očekuje jako mnogo negativnih dešavanja, a vama će posebno teško pasti nešto nepromišljeno i loše što će vaš partner učiniti.

LAV

Dragi lavovi, horoskop za četvrtak, petak i subotu vam donosi veoma lepe vesti. Tokom narednih dana vas očekuju samo divna dešavanja, a vas će posebno prijatno iznenaditi jedan novčani dobitak kojem se vi sada ni malo ne možete nadati.

DEVICA

Drage device, vama će naredni dani biti pakleno teški. Oni će vam prvo doneti izdaju jedne vaše drage osobe, pa vas onda posle toga očekuju ozbiljne poteškoće na poslu sa kojima ni malo lako nećete moći da izađete na kraj.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2