CIGANSKI HOROSKOP OD 02. DO 09. AVGUSTA za sve znakove!

CIGANSKI HOROSKOP OD 02. DO 09. AVGUSTA za sve znakove!

01/08/2023 Off By Maja

Ciganski horoskop se bazira na starim narodnim verovanjima i tradicijama ciganske kulture. Evo ciganskog horoskopa za period od 2. do 9. avgusta za sve znakove:

 

 

KOKOŠKA (21. mart – 20. april):

Ovaj period će vam doneti novu energiju i hrabrost da se suočite sa izazovima. Verujte u sebe i svoje sposobnosti. Budite inovativni i ne bojte se da preuzmete rizike u poslu i životu. Vaša upornost će vam pomoći da prevaziđete sve prepreke. Obratite pažnju na svoje zdravlje i redovno se odmarajte.

 

RUŽA (21. april – 20. maj):

Ciganski horoskop otkriva ova nedelja će vam doneti harmoniju i mir u vašem životu. Posvetite vreme sebi i svojim najbližima. Budite otvoreni prema ljubavi i pažljivi prema partneru. Na poslu, vaša strpljivost će vam pomoći da rešite konflikte i postignete saradnju sa kolegama. Povedite računa o svojim finansijama i budite štedljivi.

 

KARTA (21. maj – 20. jun):

Ovaj period donosi vam mogućnost za nova poznanstva i komunikaciju sa različitim ljudima. Iskoristite ovu priliku da proširite svoje vidike i razmenite ideje sa drugima. Na poslu, budite otvoreni za nove projekte i izazove. U ljubavi, izrazite svoja osećanja i budite iskreni prema partneru.

 

 

PAS (21. jun – 20. jul):

Ova nedelja će vam doneti emocionalnu stabilnost i podršku od strane porodice i prijatelja. Obratite pažnju na svoje emotivno zdravlje i posvetite vreme sebi. Na poslu, budite strpljivi i koncentrisani kako biste ostvarili svoje ciljeve. U ljubavi, izrazite svoju toplinu i pažnju prema partneru.

 

LALA (21. jul – 20. avgust):

Ciganski horoskop otkriva  da ce ovaj period će vam doneti više samopouzdanja i kreativne energije. Iskoristite ove dane za umetničke izraze i kreativne projekte. Na poslu, budite hrabri i preuzmite inicijativu kako biste se istakli. U ljubavi, budite darežljivi i posvetite se voljenoj osobi.

 

 

ZVEZDA (21. avgust – 20. septembar):

Ova nedelja će vam doneti mogućnost za ostvarenje vaših ciljeva. Budite organizovani i fokusirani kako biste postigli željene rezultate na poslu i u životu. Posvetite vreme svom zdravlju i redovno vežbajte. U ljubavi, budite iskreni i podržavajući prema partneru.

 

 Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2