Teski dani i tuga:Ovi znakovi ce silno patiti u danima koji su pred nama-tuga im je sudjena!

Teski dani i tuga:Ovi znakovi ce silno patiti u danima koji su pred nama-tuga im je sudjena!

02/08/2023 Off By Dea

  Teski dani u najavi. Neko ce moci da kaze da mu se ceo zivot promenio iz korena.

 

Teski dani i tuga:Ovi znakovi ce silno patiti u danima koji su pred nama-tuga im je sudjena!

 

1. RIBE (20. februar – 20. mart):

 

Ribe, znak duboke emocionalne povezanosti s univerzumom, mogu iskusiti teske dane i duboku tuga u periodima kada su njihove senzibilne osobine u pravoj erupciji. Njihova nesputana empatija i sposobnost da uoče suptilne vibracije okoline često ih postavljaju u ulogu razumevanja i prihvatanja tuđih problema i tuga. Međutim, ta ista karakteristika može ih učiniti veoma ranjivima jer mogu upiti negativne energije koje ih okružuju.

Kada se susretnu s izazovima, Ribe imaju tendenciju da izbegnu suočavanje s problemima, što može rezultirati nagomilavanjem emocionalnog tereta. Ova potisnuta osećanja mogu ih preplaviti, a tuga i osećaj bespomoćnosti često dolaze na površinu. Tada, njihova mašta može im stvoriti slike najcrnjih scenarija, što dodatno povećava težinu osećaja tuge.

Tri znaka koji će procvetati u sledećoj sedmici!

Ipak, Ribe poseduju ogromnu duhovnu snagu i duboku intuiciju koja im može poslužiti kao vodič kroz teške trenutke. Ovo je vreme kada će Ribe trebati usmeriti svoju pažnju ka unutra i pronaći utehu u duhovnim praksama, meditaciji ili umetnosti. Njihova osećajnost može se pretvoriti u kreativnu energiju koja će im pomoći da izraze svoja osećanja i prođu kroz teške dane sa spokojem.

Prihvatite svoju osećajnost: Umesto da potiskujete svoje emocije, prihvatite ih kao deo sebe. Niste slabiji zbog toga što ste emotivni. Obratite pažnju na svoje osećaje i pustite ih da prođu kroz vas bez osude.  I tuga je deo zivota.
Praktikujte samoosvešćivanje: Upustite se u introspekciju kako biste bolje razumeli šta vas čini tužnim i kako da se nosite s tim. Povežite se sa svojim unutrašnjim bićem kroz meditaciju, journaling ili razgovor s bliskim prijateljima.
Potražite podršku: Neka vas okružuju ljudi koji vas razumeju i pružaju podršku. Podelite svoje osećaje s bliskim osobama i dozvolite im da vam pomognu da se izborite s tugom.
Okrenite se umetnosti: Vaša kreativna priroda može vam biti od velike koristi u teškim vremenima. Bavljenje umetnošću, pisanjem ili nekom drugom kreativnom aktivnošću može vam pomoći da izrazite svoje osećaje na konstruktivan način.

 

2. ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

 

Škorpije, strastveni i intenzivni znak, često se suočavaju s teškoćama u kontroli svojih emocija. Njihova duboka emocionalna priroda i potreba da istraže dubine života često ih stavljaju u situacije koje su ispunjene izazovima i nepoznanicama. Kada dožive nepravdu ili izgube nešto što smatraju važnim, Škorpije mogu doživeti snažnu tugu i osećaj gubitka.

Takođe, sklone su gajenju dubokih emocija prema drugima, što ih čini ranjivim u odnosima. Izdaja ili razočaranje od strane voljenih osoba može duboko povrediti ovaj znak, što dovodi do produbljenja osećaja tuge i emocionalne boli.

Međutim, Škorpije poseduju neverovatnu snagu i sposobnost regeneracije. Oni mogu iskoristiti ove teške trenutke kako bi izrasli iz pepela i procvetali poput feniksa. Njihova istrajnost i odlučnost omogućiće im da prevaziđu tugu i izbore se sa životnim izazovima.

Tri znaka koji će procvetati u sledećoj sedmici!

Važno je da Škorpije nauče da se suoče sa svojim emocijama umesto da ih potiskuju. Samoposmatranje i introspekcija mogu im pomoći da razumeju korene svojih osećanja i nauče kako da se izbore s njima na konstruktivan način.

Ovi znakovi će, dakle, imati svoje periode tuge i teškoća, ali uz unutrašnju snagu, introspekciju i samopomoć, mogu prevazići te izazove i rasti iz njihovih iskustava.  Tuga ce biti i proci. Imajte to na umu.

 

  • Prihvatite promene: Kao intenzivan znak, suočavanje s promenama može biti izazovno za vas. Radite na prihvatanju da su promene deo života i da vas one često vode ka rastu i razvoju.
  • Razvijajte poverenje: Budući da ste skloni emotivnoj povezanosti, važno je da izgradite poverenje u svoje odnose. Nemojte se plašiti da podelite svoje osećaje s voljenim osobama i otvorite se za dublje emocionalne veze.
  • Vežbajte samoispitivanje: Istraživanje svojih unutrašnjih osećaja i motivacija može vam pomoći da bolje razumete sebe i svoje reakcije na teške situacije. Radite na prepoznavanju svojih obrambenih mehanizama i radite na njihovom prevazilaženju.
  • Fokusirajte se na postizanje ciljeva: Vaša odlučnost i strast mogu vas podstaći da radite na ostvarivanju svojih ciljeva. Usmerite svoju energiju na pozitivne aspekte života i pronađite načine kako da se izdižete iznad teških trenutaka.