Bivsa ljubav jos uvek voli osobe rodjene u ovim znacima:Sledi pomirenje!

Bivsa ljubav jos uvek voli osobe rodjene u ovim znacima:Sledi pomirenje!

11/08/2023 Off By Dea

Pomirenje i nova sansa za ljubav. Ovi znaci ce moci da se uvere u to da je nekome stalo do njih… Nekome iz proslosti.

 

BIK

Vasa bivsa ljubav vam je i dalje u mislima. To je ono sto moramo da kazemo. Istina je da ste na svaki moguci nacin probali da ja zaboravite ali je prava istina da vam to nikada nije poslo za rukom. No, ono sto vi ne znate jeste da je i njoj isto. I ona silno zeli da vas vrati u svoj zivot. Iskreno vas voli i iako se nekada cini da je krenula dalje i da je njena sreca velika… To je  daleko od istine.

U toku sledece sedmice ce svakako naci nacina da vam sve  to stavi do znanja. Volece vas iskreno, dace vam svoju dusu na tacni ako odlucite da joj date jos jednu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako nas pitate za misljenje, onda svakako da bi ste trebali da joj date priliku. Ono sto oseca prema vama je veliko i iskreno. Nije vazno ko je od vas dvoje pogresio. Vazno je da znate da nema sumnje da mozete da nadjete srecu i da ostvarite svoje snove. Moramo biti iskreni prema vama i reci da i vi prema njoj cesto niste bili fer. Sada imate priliku da te greske ispravite i moramo reci da nema nimalo sumnje da cete mnogo toga moci da ostvarite u danima koji slede. Ali svakako oboje morate da se potrudite kako bi vase zelje bile ostvarene.  Istina je da vam sledi novi susret. Ali za sve ostalo je potreban trud.

 

Nastavak na sledecoj strani..

Pages: 1 2