Tarot Horoskop od 12. do 19. avgusta za sve znakove: Evo šta vam donose narednih sedam dana!

Tarot Horoskop od 12. do 19. avgusta za sve znakove: Evo šta vam donose narednih sedam dana!

11/08/2023 Off By Maja

Astrologija i tarot su alati koji nam pomažu dublje razumjeti energiju koja nas okružuje te nam pružaju uvid u moguće izazove i prilike koje nas čekaju. U danima  od 12. do 19. kolovoza, tarot karte nam pružaju unikatne poruke i smjernice za svaki horoskopski znak.

 

Ovan (21.3. – 19.4.) Tarot karta: Kralj štapova

Dragi Ovnovi, tokom ovog perioda Kralj štapova donosi vam hrabrost i samopouzdanje. Bićete spremni preuzeti kontrolu nad situacijama i ostvariti svoje ciljeve. Važno je da ostanete fokusirani i usredsređeni na svoje prioritete. Ovaj period je povoljan za postavljanje dugoročnih planova i donošenje odluka koje će uticati na vašu budućnost.

 

 

Bik (20.4. – 20.5.) Tarot karta: Deset pehara (okrenuto)

Bikovi, ova sedmica može doneti dublje razmišljanje o vašim emocijama i vezama sa porodicom. Karta Deset pehara (okrenuto) ukazuje na potrebu za preispitivanjem sopstvenog zadovoljstva i sreće. Može se pojaviti osećaj disbalansa u odnosima sa voljenima. Otvorite se za iskren razgovor kako biste obnovili harmoniju i ravnotežu.

 

 

Blizanci (21.5. – 20.6.) Tarot karta: Kralj mačeva (okrenuto)

Dragi Blizanci, Kralj mačeva (okrenuto) upozorava na moguće komunikacione izazove tokom ove nedelje. Pazite da ne budete previše oštri u izražavanju svojih mišljenja. Umesto toga, trudite se da pronađete kompromise i pažljivo slušate druge. Izbegavajte konflikte i usmerite svoju energiju ka rešavanju problema.

 

 

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

 

Rak (21.6. – 22.7.) Tarot karta: Carica

Rakovi, tokom ovog perioda karta Carice donosi vam osećaj obilja, plodnosti i harmonije. Bićete povezani sa svojom unutrašnjom snagom i kreativnošću. Ovo je povoljan trenutak za postizanje svojih ciljeva i realizaciju projekata. Vaša intuicija će vas voditi ka pravim prilikama.

 

 

Lav (23.7. – 22.8.) Tarot karta: Visoka sveštenica (okrenuto)

Dragi Lavovi, Visoka sveštenica (okrenuto) naglašava važnost povezivanja sa duhovnošću i unutrašnjim mirom. Možda se osećate nesigurno u vezi svojih uverenja. Ovo je vreme za istraživanje i traženje dubljeg razumevanja. Meditacija i introspekcija mogu vam pomoći da pronađete unutrašnji balans.

 

 

Djevica (23.8. – 22.9.) Tarot karta: Trojka pehara

Drage Device, Trojka pehara donosi vam osećaj povezanosti i radosti sa porodicom i prijateljima. Ovo je vreme za stvaranje trajnih uspomena i zajedničke trenutke. Deljenje radosti sa bližnjima donosiće vam zadovoljstvo. Takođe, ovo je povoljan period za društvene aktivnosti i proslave.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2