U narednim danima: Ovan donosi odluke, Bik shvata gde je pogresio…

U narednim danima: Ovan donosi odluke, Bik shvata gde je pogresio…

13/08/2023 Off By Dea

Horoskop za naredne dane. Saznajte sta vas ceka u periodu koji je pred nama!

 

 OVAN

U narednim danima, vi cete morati da donesete neke odluke. Moguce je da ste sada u dilemi oko toga da li da slusate glas svog srca ili svog razuma. Ono sto moramo da kazemo jeste da od te odluke ne zavisi samo vasa sreca, vec i sreca voljenih ljudi.

 

 BIK

U narednim danima ce mnogo toga biti moguce kada ste vi u pitanju. Vrlo je vazno da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. Treba da pazite sta zelite, jer se to mozda i ostvari. I to je sve sto ovog puta moramo da kazemo. Neki vasi pripadnici ovog znaka bi se mogli pokajati zbog necega.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete u narednim danima da shvatite gde ste pogresili. Cini se da ste dosli do toga da razocarate nekoga koga jako volite. No, sve moze da se popravi, ako vi odlucite da se trudite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Jedan lav je uz vas i voli vas zaista iskreno. Ako mu date priliku on bi mogao da vas usreci  na poseban nacin i vrati vam veru u ljubav.

 

 LAV

Sve ce doci na svoje. Ali, to ce se desiti onda kada vi shvatite gde ste pogresili. Postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. I vi dobro znate o kome je rec. Ta osoba je zasluzila da joj kazete izvini zbog nekih ruznih postupaka.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da za vas nista nece biti nemoguce. Vi cete u narednim danima itekako moci da budete zahvalni jer ce vas karma nagraditi na jedan poseban nacin. Vi ste to i zasluzili, cuda su itekako moguca.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2