Ljubav ove nedelje:Raka i Lava stize kajanje,Skorpiji sledi srecna buducnost…

Ljubav ove nedelje:Raka i Lava stize kajanje,Skorpiji sledi srecna buducnost…

09/09/2023 Off By Dea

Dragi nasi, evo prilike da saznate sta vas ceka na polju ljubavi do kraja ove nedelje…

 

 OVAN

Tokom nedelje nece biti velikih promena kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da se neke vazen zelje ostvare,ali nista se konkretno ipak nece desiti ove sedmice.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je vas problem sto niste spremni da se borite za osobu do koje vam je  stalo. Nema nimalo sumnje da ste neko ko je prosao mnogo toga  i sada vam je srce slomljeno. Nikako da vam na ovom polju krene na bolje.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da tokom ove nedelje nece biti znacajnih promena na polju emocija. To je na neki nacin i dobro jer cete imati vremena da se posvetite sebi i da shvatite sta je za vas najbolje.

 

 RAK

Kajete se jer niste znali da prepoznate ljubav. Imali ste nekoga ko je bio spreman na sve  zbog vas ali vam je bilo malo. I sada vam je jako tesko kada shvatate da ste mogli sve promeniti, samo da ste hteli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ovo ce biti dani kada cete vise od svega zeleti da vratite vreme. Vama je jasno da je vasa sreca ostala u vasoj proslosti. Sada ne mozete uraditi bas nista kako bi ste ispravili stvar jer je vasa voljena osoba nasla nekog ko je ceni,sto vi niste znali.

 

DEVICA

Tokom nedelje ce doci do velikih promena kada ste vi u pitanju. Mozemo cak da kazemo da je doslo vreme da vam na ovom polju konacno krene. Dugo ste cekali na to ali sada dolaze dani kada ce cuda biti moguca.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2