CRNA RUZA ce ti otkriti da li te u LJUBAVI OCEKUJE NAJVECA TUGA!

CRNA RUZA ce ti otkriti da li te u LJUBAVI OCEKUJE NAJVECA TUGA!

10/09/2023 Off By Dea

Crna ruza otkriva sta te ocekuje na polju ljubavi. Nece ti ruza mnogo srece donijeti ali jedna ti donosi najvecu ljubavnu tugu koja cete pratiti cijeli zivot. Istina cete zaboljeti.

CRNA RUZA BROJ 1

U vasoj vezi nije uvijek sve samo med i mlijeko ali vi nastojite da se izborite za srecu koja je vama jako bitna. U vasoj vezi trenutno vladaju mnogi problemi jer kao da se je sve promjenilo, sto vas naravno mnogo boli. Vi ste osoba koja je uvijek bila mnogo emotivna i osjecajna, samim tim vrlo dobro mozete da primjetite i najmanje promjene u vasoj vezi. Vi zelite da se borite za vasu srecu ali kao da i sami imate osjecaj da sve to nece biti onako kako zelite. Crna ruza koju ste izabrali otkriva vam da vas ocekuje velika tuga jer voljena osoba ce vam okrenuti ledja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Crna ruza otkriva da ce voljena osoba zeljeti da zapocne novi zivot, ali nazalost bez vas. Vi ste imali velike planove ali vas partner zeli da izadje iz veze i da zapocne novi zivot ali bez vas. To ce vam jako tesko pasti jer vi jeste primjetili promjene ali ne tolike da bi vas voljena osoba napustila. Pred vama su desavanja koja ce vam veliku tugu donijeti jer vi svog partnera mnogo volite. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer crna ruza otkriva da vas ocekuje slomljeno srce kojem ce trebati vremena da se oporavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2