DOBROTA ovih znakova ce biti NAGRADJENA: DUGO su CEKALI na SRECU ali im ona SADA POCINJE!

DOBROTA ovih znakova ce biti NAGRADJENA: DUGO su CEKALI na SRECU ali im ona SADA POCINJE!

10/09/2023 Off By Dea

Dobrota nekih znakova ce biti nagradjena. Karma ce uzvratiti nekim znacima po zasluzi, a ona ce uzvratiti pripadnicima znaka Bika i Jarca. Upravo njih cekaju neka divna desavanja…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa dobrota nema granice.

Dragi bikovi, svi oni koji vas poznaju znaju koliko ste vi velikodsni i dobri. Medjutim, samo vi znate koliko vas je velikodusnost kostala. Vas je isto tako mnogo kostala i dobrota, ali cete uskoro biti nagradjeni za veliku dobrotu. Vama ce karma uzvratiti upravo onako kako ste zasluzili. A vi ste zasluzili samo veliku srecu i to zbog vasih brojnih dobrih dela.

Vas ce karma u narednom periodu nagraditi i to sa nekim veoma lepim desavanja. Prosto ce period do kraja meseca  obeleziti to sto ce vam se ostvariti jedna velika zelja. Vi vec dugo cekate na ostvarenje te zelje, a vama ce se ta zelja posle mnogo vremena konacno nagraditi.

A sem toga vas ce karma nagraditi i sa promenom okruzenja koja vas ocekuje tokom septembra. Upravo cete vi tokom septrembra promeniti okruzenje i vi cete otici na vase mesto srece. Vi cete otici na mesto na kojem ce vam svitati neke mnogo lepse zore i na kojem cete uzivati u prelepim trenucima. I dobrota ce konacno biti nagradjena. Sva vasa dobra dela ce biti nagradjena i to sa nekim veoma bitnim desavanjima.

Vi niste cinili dobra dela kako bi za njih bili nagradjeni, ali cete vi bez obzira na to biti nagradjeni za sve dobro sto ste ucinili u zivotu. Desavanja koja vas uskoro ocekuju ce vam vratiti veru u neku mnogo lepsu buducnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2