Faraonski horoskop za drugu polovinu septembra: Biku se velika tuga sprema!

Faraonski horoskop za drugu polovinu septembra: Biku se velika tuga sprema!

10/09/2023 Off By Admin

 

VAGA

Drage vage, faraonski horoskop otkriva da će tokom druge polovine meseca jedna osoba početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje. Naime, u vaš život će ući jedna zanimljiva osoba, a vi ćete na tu osobu ostaviti veoma lep utisak.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, druga polovina meseca će vam doneti mnogo problema i to pre svega ljubavnih problema. Vaša veza neće ni malo dobro funkcionisati i zato vas očekuju dešavanja zbog kojih bi se vaša veza mogla čak i završiti.

STRELAC

Dragi strelci, vama će druga polovina meseca biti period za zaborav. Nažalost, vas na mnogim planovima vašeg života očekuju dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti. Na mnogim planovima vašeg života vas očekuju dešavanja koja vi niste zaslužili. Vma će biti teško.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Dragi jarčevi, tokom druge polovine meseca ćete uspeti da dođete do veoma značajne količine novca. Vi trenutno imate određenih problema sa finansijama, ali će se to tokom druge polovine meseca promeniti i u to nema dileme.

VODOLIJA

Drage vodolije, druga polovina septembra će vam doneti samo mnogo razloga za onu najveću sreću. Vama će druga polovina meseca doneti dešavanja zbog kojih ćete biti divno raspoloženi. A vas posebno mnogo lepih dešavanja čeka u ljubavi.

RIBE

Drage ribe, vama druga polovina meseca ne donosi nikakve probleme nego vam donosi samo brojne divne trenutke. Vas očekuju dešavanja zbog kojih ćete biti divno raspoloženi. A vas će posebno oduševiti ostvarenje jedne vaše velike želje.

Pages: 1 2