NAZALOST,moraju da se  spreme na SUZE i BOL: Ovi znaci ce JAKO PATITI tokom NAREDNIH NEKOLIKO SEDMICA!

NAZALOST,moraju da se spreme na SUZE i BOL: Ovi znaci ce JAKO PATITI tokom NAREDNIH NEKOLIKO SEDMICA!

10/09/2023 Off By Dea

Pripadnicima znaka Vodolije i Ribe dolaze teški dani tokom kojih im neće biti lako. Upravo njima zvezde otkrivaju da im tokom druge polovine septembra neće biti ni malo lako…

 

NAZALOST,moraju da se spreme na SUZE i BOL: Ovi znaci ce JAKO PATITI tokom NAREDNIH NEKOLIKO SEDMICA!

 

VODOLIJA

Tokom narednih sedmica slede promene. Drage vodolije, vi trenutno i nemate nekih posebno velikih problema u životu, ali će se to nažalost promeniti već tokom druge polovine meseca septembra. Upravo će vama druga polovina meseca septembra predstavljati veoma težak životni period tokom kojeg vam skoro pa ništa neće polaziti za rukom.

Jednostavno vas neće pratiti sreća zvezda. Čak naprotiv, vama zvezde neće biti naklonjene i zbog toga vas očekuju kako problemi, tako i poteškoće. Sve će početi sa problemima na poslu i vi neke probleme na poslu nikako nećete uspevati da rešite. Posle toga vas očekuju problemi na planu ljubavi vašeg života. Vaša veza će tokom druge polovine meseca zaista biti u onoj najvećoj opasnosti. Vaša veza će biti u opasnosti kako zbog jako čestih nesuglasica koje vas očekuju sa voljenom osobom, tako i zbog toga što će vaš partner učiniti nešto što vi nećete moći da ni da razumete, a kamoli da oprostite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sem toga vi biste zaista trebale da dobro povedete računa o vašim postupcima tokom druge polovine meseca, jer vam ništa neće pogodovati i lako bi se moglo desiti da vi učinite nešto sa čim bi mogli sebi da stvorite one najveće poteškoće. Nažalost, tokom druge polovine meseca septembra vas očekuje jako veliki broj problema i zbog toga će vam biti neizmerno teško. Vi ćete morati da pokažete onu najveću moguću količinu opreza.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2