Nikolina je zena puna ljubavi,blago onom kome srce pokloni!

Nikolina je zena puna ljubavi,blago onom kome srce pokloni!

10/09/2023 Off By Dea

Nikolina. Zena koja ce znati da vas voli na jedan poseban nacin.

Moramo reci da je Nikolina zena koja ima stav. Da je ovo zena koja dobro zna sta hoce od zivota. Ovo se takodje odnosi i na male devojcice koje nose ovo ime. Jer, svaka vlasnica ovog imena vazi za bice koje zna sta hoce i sta zeli od  zivota. Ova zena je posebna po tome sto ume da se bori za ono do cega joj je stalo. Dace vam svoju dusu  ako joj dokazete da ste toga vredni i to je ono sto moramo da kazemo. Imati kraj sebe nekoga ko se zove ovako znaci imati i pravog prijatelja i oslonca kraj sebe. Znate li zasto? Jer, Nikolina je zena koja nikada ne okrece ledja onima do kojih joj je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena koja nosi ovo ime vazi za damu koja nikada nece dici ruke od onih koje voli. Ali moramo da kazemo da je ona neko ko je takodje spreman da se okrene i ode kada shvati da neko ne zna da ceni srecu koju ona ima da mu da. Srecu koju mu pruza. Moramo da kazemo da je Nikolina zena koja zna da je zivot jedan i koja bez imalo sumnje uvek pokusava da u njemu uziva na pravi nacin.

Imati kraj sebe zenu koja nosi ovo ime znaci imati nekoga na koga se mozete osloniti. Jer, ovo nije jedna od onih zena koje igraju prljavo vec od onih koje vaze za prave prijatelje. To je vrlo vazno.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2