Pred tobom su KARTE SUDBINE: IZABERI JEDNU i saznaces SVE – da li su ti SUDJENE GORKE SUZE?

Pred tobom su KARTE SUDBINE: IZABERI JEDNU i saznaces SVE – da li su ti SUDJENE GORKE SUZE?

10/09/2023 Off By Dea

 

KARTA BROJ 1)

Karta koju ste izabrali govori da ste vi predugo bili zarobljenik svoje proslosti. Losa sreca vas je pratila i to vam je nanijelo mnogo boli. Trebalo vam je dugo vremena da se pomirite sa tim da zivot nije uvijek bio postem prema vama. Ipak borili ste se svom snagom da krenete u bolju buducnost i da proslost ostavite iza sebe.

Istina je da vam nije bilo lako,ali i vi ste veliki borac koji nikada ne odustaje. Vise ne dozvoljavate duhovima proslosti da caruju vasim zivotom. Odlucili ste se za bolji zivot i za njega se borite. Niko vas ne moze ubjediti da vi nesto ne mozete postici. Imate jasan cilj pred svojim ocima i ne plasite se da ga ostvarite.

Mnogo ste vrijedna osoba koja tesko radi kako bi ostvarila oon sto zeli. Vi ste pores svega i mnogo skromna osoba. Istina je da se vi borite za bolji zivot, ali vi ne trazite mnogo. Niste pohlepni, vi samo zelite malo vise srece za sebe i svoju porodicu.

Nikada ne mislite samo na sebe, vama je sreca vasih voljenih jednako bitna kao i vasa vlastitia. Njihova podrska vam znaci mnogo jer bez njih vi bi mozda  do sada zabrali laksi put. Ali ne, vas put nije jednostavan ali to je jedini put kojim ste vi naucili koracati kroz svoj zivot.

Ne ocekujete da vam  sreca padne sa neba, vi se za nju borite kao rijetko ko drugi. Vama je sudjeno da budete sretni. Mada vam sad to zvuci kao nemoguce vi cete u svojoj buducnosti biti vrlo sretna osoba. Vas ocekuje jedno veliko bogatstvo koje ce cijeli vas zivot promijeniti.

Novac koji cete dobiti necete steci svojim radom, mada bi vama to mozda bilo draze, jer ste vi vrlo ponosna osoba. Novac kojeg cete dobiti ce doci savim iznenada kada se tome budete najmanje nadali. Iz cistog interesovanja cete odigrati jednu igru na srecu. To vam donosi novce o kakvim niste mogli ni sanjati.

Sreca mozda jeste spora kada ste vi u pitanju, ali ona ce doci. Vas zivot ce biti bajka.Sebi i svojoj porodici moci cete ostvariti svaku zelju. Mnogi ce vam zavidjeti na vasoj sreci, ali to vas nece zanimati. Ljudima kojima trebala pomoc vi cete pomoci, jer kao sto smo vec reklii, vi niste pohlepna osoba.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Svoju srecu cete dijeliti sa drugima jer vi dobro znate sta znaci ne imati. Vasa ruka je pomagala uvijek i to ce ciniti i kada vi budete ostvarili svoje bogatstvo. Vi cete ostvariti mnoge zelje u svom zivotu. Poslije vase velike borne za boljim zivotom doci ce vrijeme kada cete vi samo uzivati.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2