Ivana je zena koja ima blagoslov od Boga, zasluzila je samo najbolje!

Ivana je zena koja ima blagoslov od Boga, zasluzila je samo najbolje!

11/09/2023 Off By Dea

Ivana je zena koja svakako zna koliko vredi.

 

Ivana je  jedno od imena koje su decenijama unazad jedno od najcescih. Prosto, ovo je jedno od onih imena za koje mozemo da kazemo da “nikada ne izlaze iz mode…” 

Kada govorimo o poreklu ovog imena,  moramo reci da potice iz slavenskog govornog podrucja.  U prevodu, ovo ime znaci  “Bog je milostiv”,  pa se smatra da ljudi koji nose ovo ime nose neki dar. Kada kazemo ljudi, mislimo na dame koje nose ime Ivana, ali i na muskarce po imenu Ivan. Zena koja se zove Ivana je primer osobe koja zna da cuva ono sto ima. Njoj je porodica bila i ostala osnova i centar svega. Nema nimalo sumnje da  ume   da bude posebna i da ume da voli kao retko koja druga.    Zena koja nosi ovo ime je stvorena za to da voli i nema nimalo sumnje u to da ce uvek da ucini sve za one do kojih joj je stalo. Dace sve sto ima i uvek ce biti tu za one do kojih joj je stalo.

Moramo da kazemo da je ovo zena koja ima petlju da kaze istinu. Cak i onda kada zna da ta istina moze da napravi haos, pa cak i da nekome slomi srce,  ova zena ce svakako da bude hrabra i da kaze sve sto misli i oseca.

Moramo da  dodamo da je Ivana neko ko zna da je za ljubav   potrebno dvoje, pa u skladu sa tim ona nikada nece sebi dozvoliti da moli za ljubav.Ako  zna da su joj emocije uzvracene za tu osobu ce uciniti sve.Ali    ako shvati da nije tako onda ce se udaljiti i patiti. Jer, ona je neko ko   prosto uvek ume da bude  svestan situacije i da reaguje na pravi nacin. Vazno je da kazemo da zena koja nosi ovo ime nikada nece nikome naneti bol. Naravno, pri tome mislimo namerno, jer svima nama se nekada desi da nekoga  slucajno povredimo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena koja nosi ovo ime je svesna toga da postoji karma. Zato ona nastoji da  bude dobar covek.    U tom slucaju ne zeli nikome da naudi, i nema razloga da se plasi da ce je karma stici i da ce ona na kraju da pati. Vazno je da kazemo da zena koja se  zove Ivana nosi   u sebi mnogo ljubavi i da zeli da  ucini dobro svima  oko sebe.  Moramo da dodamo da je zena  koja se zove Ivana pre svega spremna da se nadje svima u nevolji.

Ovo je zena koja ima divnu dusu sto znaci da vam nikada nece okrenuti  ledja i nece odbiti da vam pomogne ako to vec moze. Moramo za kraj da kazemo da je ovo zena  koja ce naci  nacina da iz svega izadje kao pobednik.

Ma koliko da zivot bio tezak ona ce retko kada da ocajava i kuka. To je zato sto ume da bude najjaca kada je najvise boli.