VODOLIJA  je BRIZNA,TVRDOGLAVA i VELIKODUSNA: Sa njom NIJE LAKO,ali ce POMOCI SVIMA ako moze!

VODOLIJA je BRIZNA,TVRDOGLAVA i VELIKODUSNA: Sa njom NIJE LAKO,ali ce POMOCI SVIMA ako moze!

11/09/2023 Off By Dea

VELIKODUŠNA, BRIŽNA, TVRDOGLAVA…

Vodolija je posebna. Dobro se snalazi u svakom poslu , te ima prevelikih ambicija i osjeća se dovoljno sposobnom.  Očekuje da će uspjeti u svojim namjerama na poslovnom planu i želi napredovati , pa očekuje veliku profesonalnost.  Njene mogućnosti su velike i snažne i daje mnogo aktivnosti u svakom pogledu.

Angažuje se oko usvajanja novih znanja uz svoj veliki trud i sreću.

Svaki njen korak zahtjeva mnogo više dodatnih napora, kako bi savladala sve moguće prepreke.  Sebi uvijek daje zacrtano i veoma je realnaa. Sve što zacrta njen cilj uvijek ide napred. Voli vidjeti konkretne rezulate, a posao usmjeriti tako gdje treba. Pred njoj je uvijek period u kojem svoju koncentraciju usmjerava prema poslu.

Kad je ljubav  pitanju , uvijek ima stabilno i lijepo stanje.  Nježna je i brižna, te pokazuje svoja osjećanja bez razmišljanja.

Strastvena je  i iskrena u svojim osjećajima. Ambiciozna  je, kreativna i puna optimizma.Kako bi se  dobro osjećala, ona  uvijek mora imati skladnu okolinu i osjećaj da je voljena i mnogo cijenjena. Vremena za romantične momente sa voljenom osobom, uvijek ima dovoljno.

  Osjeća se dobro i svjesna je da joj se život razvija u željenom pravcu. Planete su joj izuzetne naklonjene i nastoji da ih iskoristi.

Topla je, otvorena i iskrena , korača kroz život i prati svoj odabrani put. Ljubitelj je svega što je dobro i lijepo i petežno je zadovoljna.  Veoma je odana i nevoli iznenadne i neželjene promjene, koje je kreirala za sebe.  Uvijek može računati na pozitivan ishod i čini je odličnim inicijatorom u svemu.

 

Nastavak na sljedećoj stranici

Pages: 1 2