DEVICA – ona voli da bude tajanstvena, nije znak koji  mnogo prica,ali kada progovori onda kaze nesto iskreno i pametno!

DEVICA – ona voli da bude tajanstvena, nije znak koji mnogo prica,ali kada progovori onda kaze nesto iskreno i pametno!

12/09/2023 Off By Dea

Zele device da cine ono sto smatraju da je potrebno. Nikada device ne zele da cine neke stvari samo kako bi se dopale drugim ljudima. Imaju device mnogo vrlina, ali imaju one i mana. Zvezde otkrivaju koje su najvece vrline, a koje mane devica..

 

Kada su u pitanju mane device, postoji nesto sto bi device trebale promeniti kod sebe. Naime, device pokusavaju na sve nacine da izbegnu neke velike rasprave sa dragim osobama. One pokusavaju da izbegnu probleme medjutim upravo zbog toga sto su previse popustljive. Upravo zbog toga i imaju problema u zivotu. Samo malo kada bi device bile upornije i kada ne bi tako lako popustale drugim ljudima sigurno da bi imale mnogo vise srece u zivotu. I manje problema.

Isto tako ono sto devicama mnogo tuge stvara jeste to sto ne previse prastaju ljudima. Previse se device lako vezu za pojedine osobe i upravo device tim osobama uvek pruzaju drugu priliku. Uvek device pronalaze neke razloge kako bi razumele te osobe, medjutim iako to device ne zele da prizaju njima bi zivot mnogo lepsi bio kada kraj sebe ne bi imale neke osobe koje su tu samo kako bi im tugu stvarile.

To su bile neke od mana devica. Upravo bi one to trebale promeniti kod sebe, ako se to uopste i moze nazvati manama, posto device zaista nekih velikih mana i nemaju.

Kada su u pitanju vrline devica njih ima zaista mnogo. Device su osobe koje su pre svega poznate po svojoj velikoj inteligenciji. Upravo je inteligencija devica njihova najveca prednost. Device su osobe koje uz pomoc svoje inteligencije uvek pomeraju granice i uz pomoc nje one ostvaruju sve. Isto tako je velika vrlina devica to sto su one saosecajne. Device kao da mogu da osete tugu drugih ljudi, one upravo zbog toga zele svakoj osobi da pomognu, one zele da joj pomognu kako bi se ona izborila sa svim problemima koje ima u zivotu. Humane su device i one to stalno dokazuju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2