Strelac pod stresom, Jarac uživa, a ovaj znak saznaje nešto loše!

Strelac pod stresom, Jarac uživa, a ovaj znak saznaje nešto loše!

12/09/2023 Off By Dea

OVAN

Dragi ovnovi, vama se danas ništa loše neće dešavati niti na jednom planu vašeg života zato što će vas čuvati zvezde. Pred vama je jedan od lepših dana u poslednje vreme tokom kojeg ćete imati određenih razloga za sreću.

BIK

Dragi bikovi, vaš partner nije u dovoljnoj meri iskren prema vama. Vaš partner zapravo mnogo toga bitnog skriva od vas i ako bi vi nešto trebali činiti, onda bi trebali tražiti istinu od vaše voljene osobe. Vi ne smete dopustiti tajne na planu vaše veze.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas danas očekuju dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vi ćete biti pod stresom zbog onoga što vas očekuje na poslu, ali će vaš partner svakako uspeti da vam popravi raspoloženje sa jednim postupkom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vi ne trebate da budete toliko velikodušni. Vi zaista niste ni malo sebični, ali vas to jako često skupo košta. Nažalost, vi ste okruženi ljudima koji veoma često misle samo na sebe, a vi zbog toga i imate razloga za tugu.

LAV

Dragi lavovi, vi danas trebate povesti računa o svojim postupcima. Vi to trebate učiniti zbog toga što vam položaj planeta neće odgovarati. Vi zaista ne biste trebali aposlutno ništa prepuštati slučaju niti faktoru sreće.

DEVICA

Drage device, vi ste pre određenog vremena upoznale jednu osobu, a ta osoba je na vas ostavila lep utisak. Isto tako ste vi veoma lep utisak ostavile na tu osobu i ta osoba će upravo zbog toga uskoro početi da se bori za vaše poverenje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2