STIZU LEPE VESTI: Ovi znaci ce PRONACI svoju SRODNU DUSU u NAREDNOM PERIODU!

STIZU LEPE VESTI: Ovi znaci ce PRONACI svoju SRODNU DUSU u NAREDNOM PERIODU!

13/09/2023 Off By Dea

Lepe vesti.. Neko ce biti jako srecan u narednom periodu!

 

SKORPIJA

Imamo lepe vesti za vas! Moramo da kazemo da  vi svoju srodnu dusu vec dobro poznajete i da itekako znate o kome se radi . Jer postoji samo jedna osoba do koje vam je stalo i kraj koje se osecate savrseno i zadovoljno. Isto su tako velike  sanse da vi trenutno niste sa njom pa cak i da vam se cini da vam to nije ni sudjeno …  Ali morate biti pazljivi i razumni i prosto sacekati da se neke stvari dese same od sebe. Jasno je da  su medju vama  trenutno   odnosi jako konfliktni ali to  naravno ne znaci da  ce tako i ostati.

Samo morate da sacekate da se neke stvari same od sebe dese. Do kraja septembra ce sudbina ponovo da se pobrine za to da se sretnete sa tom osobom i  shodno tome cete morati da pogazite svoj ponos ako zelite da ta osoba bude kraj vas. Donosimo vam  lepe vesti.

Pre svega je jako vazno da shvatite da su emocije te osobe  prema vama jednako jake kao i vase prema njoj. No, morate da joj date priliku da vam ih dokaze kao i da vi sami  prihvatite neke svoje ranije greske  te da ih  vise  ne ponavljate.

Osoba koju volite je ranije je imala velikih problema sa ljubomorom  sto ce se mozda desavati  i ubuduce … Ali ukoliko nastavite da joj dokazuje vasu ljubav   ona ce vremenom naci nacina  da se te ljubomore resi. Vasa srodna dusa je vec dugo deo vaseg zivota jos samo ostaje da  jedno drugom krenete u susret i da se izborite za svoju ljubav tako sto cete pogaziti svoj ponos!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

I za vas imamo lepe vesti. Do kraja godine u vas zivot ulazi jedan ovan. To ce biti osoba koja ima veoma tezak karakter   bas kao i vi sto samim tim znaci da vasa veza   nece biti laka zato sto cete oboje imati potrebu da  budete glavni i da prosto vodite  glavnu rec.

Moramo da kazemo da ce vam biti   nezgodno u pocetku   jer su vasi karakteri slicni ali ce ljubav koja ce se medju vama pojaviti  uspeti da resi svaki  problem. Moguce je da ce taj ovan biti nesto stariji od vas … Ali nemojte dozvoliti da vam smeta  ta razlika  u godinama. Jer ona ne sme nikad biti prepreka za ljubav.

Velike su sanse da cete vec na prolece sa tom osobom otpoceti zajednicki zivot sto je dokaz toga koliko cete zapravo  imati jednu sigurnu i stabilnu vezu i koliko ce ljubav biti jaka. To je ono sto ste cekali tokom celog zivota.

VODOLIJA

Vasa srodna dusa je   osoba sa kojom ste u proslosti imali jednu kracu vezu i verujemo da vam ona i ne pada na pamet. Kamoli da prema njoj i dalje imate neke emocije ali spremite se na velike promene u danima koji vam slede. Jer do pocetka decembra vam sledi susret sa njom. Vi prosto necete moci da joj odolite te ce taj osecaj prosto biti vidljiv na vasem licu…  Lepe vesti i lepe stvari vas svakako cekaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali i njoj nece  biti nimalo svejedno. Jasno je da cete zeleti kraj nje da pronadjete svoj mir. Nista se nece desiti brzo kao sto vi ocekujete. Jer cete pre svega da obnovite svoj kontakt kao dva prijatelja a onda ce sve ici samo od sebe…