Veverica koju izaberes otkriva da li umes da CUVAS TAJNU, i koliko si ODAN i VERAN-znas li da IGRAS PRLJAVO?!

Veverica koju izaberes otkriva da li umes da CUVAS TAJNU, i koliko si ODAN i VERAN-znas li da IGRAS PRLJAVO?!

13/09/2023 Off By Dea

Svim ljudima je bitno da imaju nekog prijatelja, na koga ce se moci osloniti uvek…

 

Veverica koju da odaberes otkriva da li umes da  cuvas  tajnu. I koliko si veran svojim prijateljima!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VEVERICA 1)

 

Vi ste neko kome je prijateljstvo mnogo bitno, i neko ko ne zna kako bi izgledao njegov zivot da nema prijatelja,posto misli da bi taj zivot bio prazan, posto su prijatelji veoma bitan deo ”slagalice” vaseg zivota.

Vi kod prijateljstva najvise cenite iskrenost. Bitno vam je da vasi prijatelji uvek govore istinu, posto uvek zelite da znate o kakvoj se situaciji radi.

Sto se tice vaseg cuvanja tajne, vi tajne delite na dva dela, neke nebitne koje nikoga ne mogu ugroziti sve i kada bi rekli nekome za njih, i one druge veoma bitne, tajne koje kada vam prijatelj poveri vi znate da nikad niko od vas ih ne moze saznati.

Posto ste vi osoba koja je uvek spremna na salu….  Osoba koja se ponasa vrlo veselo, desavalo vam se da u tim salama otkrijete neku prijateljevu tajnu.  Ali onu nebitnu koja ne moze ugroziti nikoga, vi to ne uradite namerno, nego ste jednostavno osoba veselog duha i to vam prosto ”ispadne”.

Sto se tice onih drugih bitnih tajni, one su kod vas uvek na sigurnom.  Nema te sile koja bi vas naterala da neku od  njih kazete.

Vama je poverenje veoma bitno, i znate da se prijateljstvo gradi na poverenju.

Sto se tice odanosti prema prijateljima, to je jedna od osnovnih vrlina vaseg bice, vi kada zavolite nekoga to obicno traje zauvek, jednom kada neko stekne vase poverenje to takodje traje zauvek.

Dakle sto se tice i poverenja i cuvanja tajni.  Vi ste zaista pouzdana osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2