LJUBAVNI HOROSKOP za 14.septembar: Cetvrtak koji je pred nama ce jednom znaku doneti NEVEROVATNE VESTI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14.septembar: Cetvrtak koji je pred nama ce jednom znaku doneti NEVEROVATNE VESTI…

14/09/2023 Off By Dea

Pred vama je mali ljubavni horoskop za cetvrtak.

 

OVAN

Ovaj cetvrtak vam nece biti po volji. Ovo nikako nije vreme za ljubav kada ste vi  u pitanju. Istina je da dajete sve od sebe kako bi ste osvojili srce jedne vage ali sto vise cinite, to ona manje ceni vas trud. Tesko vam je zbog toga.

BIK

Ovaj dan ce vam obeleziti vesti o bivsoj ljubavi. Saznacete da je ona pronasla svoju srecu kraj nekog drugog, dok vi i dalje potajno zelite da je samo vasa. Morate da se pomirite sa sudbinom.

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ste vi neko ko ume da se preda i da ste neko ko je spreman za nove emotivne korake. Istina je da ste bili povredjeni ali vi sve vise   zelite nove pocetke i svaka vam cast na hrabrosti.

RAK

Vi na svojoj dusi krijete  jednu veliku tajnu. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je to zato sto ne zelite da povredite  voljenu osobu. Pazite se, jer ona kada sazna… Sigurno da nece umeti da vas razume…

LAV

Ono sto je vazno da uradite,  kako bi ste bili srecni i sacuvali odnos koji sada imate, jeste da smanjite svoju ljubomoru. Volite svim srcem, ali toliko jako ste i voljeni i nema tu mesta sumnji…

DEVICA

Smeta vam sto vas partner pokusava na svaki nacin da kontrolise vase ponasanje. To ne znaci da vam on ne veruje, vise je stvar u tome sto ima neobjasnjivu potrebu da vas zastiti. Ni on sam ne zna od cega… Ovaj dan neka bude prilika da o svemu razmislite.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2