Ovim znacima se do KRAJA SEPTEMBRA VRACA  BIVSA LJUBAV!

Ovim znacima se do KRAJA SEPTEMBRA VRACA BIVSA LJUBAV!

14/09/2023 Off By Dea

Proslost je nesto sto je daleko iza nas…. Ali proslost nam se nekada ne neki nacin vrati, nekada imamo ”susret sa proslocu”. Zvezde otkrivaju da jednog znaka upravo ocekuje takav susret, zvezde otkrivaju da se osobama rodjenim u znaku RAKA do kraja meseca vraca osoba iz proslo

 

Ovim znacima se do KRAJA SEPTEMBRA VRACA BIVSA LJUBAV!

 

Osobe rodjene u znaku raka nisu kao druge, osobe rodjene u znaku raka su sve samo ne iste kao druge osobe…. Rakovi su jedinstvene osobe.Neke osobe mogu da ostvave svoju proslost daleko iza sebe, mogu da uopste ne razmisljaju o njoj…. Ali rakovi to ne mogu, rakovi to ne mogu zbog svoje emotivnosti, zbog svojih emocija, proslost je veoma vazna za rakove, osobe rodjene u znaku raka veoma cesto razmisljaju o proslosti.

Dobro rakovi znaju da je proslost daleko iza njih, ali se rakovi ipak veoma rado prisecaju proslosti, prisecaju se nekih lepih trenutaka i nekih osoba.  Rakove za proslost vezu neki predivni trenuci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka raka da ih uskoro ocekuje ”susret sa prosloscu”. Zvezde otkrivaju osobama rodjenim u znaku raka da im se do kraja meseca vraca osoba iz proslosti.

Naime u proslosti su rakovi bili u jednoj veoma kvalitetnoj vezi….  Ni samim rakovima nije jasno zbog cega se ta veza zavrsila. Rakovima to nije jasno posto su smatrali da je ta veza zapravo ”za buducnosti”, ipak ta veza je se zavrsila, ali osecanja rakova prema toj osobi ocigledno nisu nestala.

Ono sto rakove uskoro ocekuje jeste upravo susret sa tom osobom, susret sa osobom sa kojom su u proslosti imali mnogo srece ,sa osobom kojoj su poklanjali rakovi mnogo ljubavi, sa osobom prema kojoj rakovi jos nesto osecaju. Do kraja septembra slede promene.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2