RIBE: Onenajljepše znaju da vole i dace vam svoju dusu,svoje srce,sve sto imaju!

RIBE: Onenajljepše znaju da vole i dace vam svoju dusu,svoje srce,sve sto imaju!

14/09/2023 Off By Dea

Posjeduje veoma plemeniti karakter i vedri temperament. Život joj je uvijek ispunjn slogom i velikom ljubavlju. Uvijek se bori za ljubav , jer smatra da njen ostatak života provodi zajedno sa ljubavi svog života. Ona pruža snagu  i pruža pozitivnu energiju, te svakog preporodi.

Veoma je mirna i spokojna i pruža ono što god poželi.

Poklanja svoju ljubav, poklanja nježne riječi i poklanja svu svoj snagu. Njena ljubav je postala simbol velike ljubavi, koja uvijek cvjeta i zadovoljava svoje srce. Njena duša je uvijek bliska i osoba koja sve poštuje i cijeni. Njena sreća je zagarantovana i prepušta se njoj, kako bi što više uživala.

Uživa u svakom danu svog života i iskorištava ga na najbolji način. Ljubav joj pruža šansu za novi početak i donosi brojne i lijepe dane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Njeno srce poznaje ritam svog srca i beskrajno želi da zajedno kuca u ljubavnom ritmu strasti. Porodica joj je pravo blago, a koja joj pomaže da razumije , što znači i kako se oblikuje čitav porodični sistem.  Ona je ta koja fumkcioniše, koja se razvija i koja se prilagođava životnim okolnostima. Ribe imaju dusu.

Radost i humor kojeg posjeduje su joj snage zdrave i velike porodice, jer smanjuje tenzije.

U njenoj porodici ima razvijen odnos povjerenja , međusobnog uvažavanja, te zainteresovanost jednih za druge. Njena velika ljubav je više od velikodušnosti, više od osjećaja, i nešto što čini, jer njena ljubav je isključivo njen kvalitet. Ribe su osobe sa srcem.

U društvu je uvijek u centru pažnje i uvijek vodi glavnu riječ.

Svaki trenutak iskorištava za stabilizaciju emotivnog života i mnogo vremena provodi uz osobu koju voli. Uživa i uvijek stvara romantični ugođaj.

Pages: 1 2