Danas je mlad mesec u znaku Device:Vreme je da saznate kome ce ovaj fenomen doneti srecu,a kome sansu za uspeh!

Danas je mlad mesec u znaku Device:Vreme je da saznate kome ce ovaj fenomen doneti srecu,a kome sansu za uspeh!

15/09/2023 Off By Dea

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, današnji mladi Mesec u znaku Device može vas podstaći na duboke promene i transformaciju. Device su poznate po svojoj sposobnosti da analiziraju i istražuju stvari, a ovo je vreme kada i vi možete iskoristiti tu energiju. Možda ćete se suočiti sa nekim svojim strahovima i nesigurnostima, ali će vam to pomoći da postanete emocionalno jači.

U ljubavi, ovaj trenutak će vam omogućiti da dublje razumete svoje osećaje i potrebe. Možda ćete se suočiti sa nekim izazovima u vezi, ali će vam to pomoći da izgradite dublju i iskreniju vezu sa partnerom. Za one Škorpije koje su solo, ovaj period će vam pomoći da privučete osobe koje su emocionalno zrelije i spremne za dublje veze. Ovo je vreme za rad na sebi i ličnom rastu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe (19. februar – 20. mart):

Današnji mladi Mesec u znaku Device donosi Ribe priliku da se posvete svom zdravlju i blagostanju. Device su poznate po svojoj pažnji prema detaljima i analitičkom pristupu, a ovo je vreme kada i vi možete iskoristiti tu energiju. Osetićete potrebu da se posvetite svom fizičkom i emocionalnom zdravlju. Razmotrite svoje navike ishrane, vežbanja i stresa i vidite kako ih možete unaprediti.

Što se tiče ljubavi, ovaj period će vam omogućiti da se povežete sa partnerom na dublji način. Možda ćete osetiti potrebu da otvoreno razgovarate o svojim osećanjima i potrebama. Vaša empatija će biti naglašena, što će vam pomoći da bolje razumete partnera. Za one Ribe koje su solo, ovaj trenutak može doneti priliku da upoznate osobu koja deli vaše vrednosti i interesovanja. Ovo je vreme za rad na sebi i svojoj emocionalnoj dobrobiti.

Pages: 1 2