Ljubavna 72.sata: Biće ovo dani kada ljubav postaje pravi raj, ali nekoga čekaju teški dani!

Ljubavna 72.sata: Biće ovo dani kada ljubav postaje pravi raj, ali nekoga čekaju teški dani!

28/09/2023 Off By Dea

7. Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ljubavna 72 sata za Vagu donose ravnotežu i ljubaznost u vezi. Ona će se truditi izbjegavati sukobe i raditi na mirnom rješavanju problema. No, može se suočiti s odlukama koje će je natjerati da izabere između svojih potreba i potreba partnera. Neka pronađe kompromis i iskreno izrazi svoje osjećaje.

8. Škorpion (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpion će u ovom razdoblju biti vrlo strastven i intenzivan. Ljubavna 72 sata za njega donose duboke emocije i osjećaj privlačnosti prema partneru. Međutim, može biti sklon ljubomori i posesivnosti, što može dovesti do nesporazuma u vezi. Neka se pokuša opustiti i povjerovati u svoju partnerku ili partnera.

9. Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Strijelcu će ljubavna 72 sata donijeti avanturistički duh i optimizam. On će se osjećati hrabro i slobodno izražavati svoje osjećaje prema voljenoj osobi. No, mogu se pojaviti izazovi koji će ga natjerati da razmisli o svojoj dugoročnoj viziji veze. Neka bude iskren prema sebi i partneru.

10. Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarac će u ovom razdoblju biti vrlo ambiciozan i odgovoran prema partneru. Ljubavna 72 sata za njega donose mogućnost ostvarenja dugoročnih ciljeva u vezi. No, može se suočiti s izazovima koji će testirati njegovu strpljivost i predanost. Neka pokaže svoju nježnu stranu i uskladi svoje profesionalne i ljubavne obaveze.

11. Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ljubavna 72 sata za Vodoliju donose originalnost i nekonvencionalnost u vezi. Ona će biti vrlo otvorena i prijateljski nastrojena prema partneru. Međutim, mogu se pojaviti izazovi koji će je natjerati da razmisli o svojoj potrebi za slobodom i neovisnošću. Neka pronađe ravnotežu između individualnosti i partnerskih odnosa.

12. Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama će ljubavna 72 sata donijeti suosjećanje i maštovitost u vezi. Ona će biti vrlo osjetljiva i empatična prema partneru. No, mogu se pojaviti izazovi koji će ih natjerati da se suoče s vlastitim strahovima i nesigurnostima. Neka vjeruju u svoje snove i neka otvore srce prema ljubavi.

Pages: 1 2