5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUSE Jarca!

5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUSE Jarca!

30/09/2023 Off By Dea

Pronaći osobu koja vas upotpunjuje može biti ostvarenje sna. Ali ako ste horoskopski znak Jarac, mogli biste biti skeptični. Srodna duša nije baš praktična, ali s otvorenim umom i srcem, nije nemoguće.

Koji su horoskopski znakovi srodne duše za Jarca? Jarci mogu biti vrlo tvrdoglavi, pa oni koji su ih u stanju uravnotežiti moraju to učiniti na način na koji bi Jarac bio prijemčiv.

RAK

Na površini, Rak i Jarac mogu izgledati kao potpune suprotnosti. Ali, kako se kaže, suprotnosti se privlače. Ova kompatibilna opozicija je zato što su Rak i Jarac sestrinski znakovi, pa su jedan nasuprot drugome u horoskopskom kalendaru. Vodeni element Raka daje im urođeno razumijevanje emocija, dok ih dominantna logična strana Jarca može učiniti hladnima. Međutim, Rakova empatija može ublažiti neke Jarčeve rubove i može potaknuti Jarca da otkrije više svojih skrivenih emocija jer se osjećaju sigurno sa svojim partnerom Rakom. S druge strane, Jarac može zadržati Raka prizemljenijim i navesti ga da više razmišlja o racionalnoj strani stvari umjesto da ga u potpunosti preplave emocije. Ova dva znaka također imaju mnogo zajedničkog kada malo bolje pogledate. I Rak i Jarac su kardinalni znakovi što znači da vole preuzimati inicijativu i vole započeti nove stvari. U ovim novim pothvatima njihove razlike mogu poboljšati sve što par radi zbog kombinacije glave, Jarca, i srca, Raka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jarac i Škorpion se smatraju prilično nervoznima. Oni su dinamičan mračni duo. Unatoč tvrdoj vanjštini, Škorpion je još uvijek snažno povezan s emocijama zbog svog vodenog elementa. Osim toga, Škorpionov čvrst izvana, mekan iznutra stavovi čine da se Jarac osjeća ugodno jer i oni radije otkrivaju svoje emocije samo onima koji su im vrlo bliski. Dok je Jarac kardinalni znak koji se može dobiti, Škorpionov fiksni modalitet pomaže Jarcu da ispuni svoje ciljeve jer su kardinalni modaliteti više o pokretanju stvari nego o njihovom završetku. Oba ova znaka imaju tendenciju da budu introvertirani i pesimistični. Kada su Jarac i Škorpion upareni, oni uživaju smijući se tuposti drugih i tami svijeta. Bit će savršeno zadovoljni što imaju samo jedno drugo u svojim malim svjetovim

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2