BLIZANCI-LJUBAV u OKTOBRU: Osoba iz PROSLOSTI ce PONOVO OSVOJITI VASE SRCE!

BLIZANCI-LJUBAV u OKTOBRU: Osoba iz PROSLOSTI ce PONOVO OSVOJITI VASE SRCE!

30/09/2023 Off By Dea

Nema razloga da brinete o onom sto vam donosi buducnost kada je rec o ljubavi. Sigurno je da vas cekaju neke lepe stvari.

 

AKO STE SLOBODNI:

Blizanci i ljubav:

Vazno je da tokom ovog  meseca ne planirate nista posebno.  Jer onda ne moze doci ni do toga da se razocarate.Ali zapravo vas ocekuju lepe stvari kada je rec o ljubavi. Zapravo,velike su sanse da cete vi svoju srecu ponovo  pronaci kraj jedne osobe koja je odavno vec deo vase proslosti.

Jer sudbina je odlucila da vama i osobi  koja je   nekada davno bila vasa ljubav da jos jednu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tokom druge sedmice meseca oktobra u vas zivot ponovo ulazi ta osoba,bice to sasvim slucajan susret i vama ce biti drago sto ste se videli,ali necete nista posebno osetiti za pocetak. No, ta osoba ce vas onda ponovo potraziti…  Zelece da popricate, i vi cete pristati  cisto zbog secanja na neke lepe stvari koje su vam se ranije desile sa njom….  A onda ce  prica o novoj sansi nekako doci sama od sebe. Nema razloga da bezite od ljubavi…  Da strahujete od toga da li ce vam srce ponovo biti slomljen. Jer je ta osoba itekako naucila da vas ceni …  Z apravo joj je toliko stalo do vas bilo svo ovo vreme da je cudo sto vas  ona jos davno nije potrazila.

Nema razloga za se brinete  zbog buducnosti pored ne. Jer ako joj date sansu…  Onda je sasvim sigurno da ce ona umeti da vas cuva ….  I da vas voli onako kako to nije znala onog prvog puta kada se joj pripadali i kad ste bili pored nje.

Za slucaj da ipak odlucite da se ne vracate u proslost,tokom meseca otkobra cete imati par  prilika za flert …  Ali nista to nece  biti drugo osim avantura koja ce se brzo zavrsiti bas kao sto je brzo i pocela.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2