DEVICE – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: Konacno je PROSAO period TUGE,dolazi SRECA!

DEVICE – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: Konacno je PROSAO period TUGE,dolazi SRECA!

30/09/2023 Off By Admin

Ako vas je zanimalo sta je ono sto vas ceka na planu ljubavi u oktobru. Ovo je prilika da to i saznate…

AKO STE SLOBODNI:

Drage Device,jasno je da cete u mesecu koji je pred nama itekako imati potrebu da resite vase emotivno pitanje. Odnosno,pre svega cete imati potrebu da imate nekog kraj vas u ovim hladnim nocima. Naravno da nista ne moze da se desi kad mi to zelimo,ali  vama ce u ovom hladnom mesecu zapravo   procvetati najlepse ruze kada je rec o ljubavi. Moci cete da uzivate u svakom segmentu kraj osobe koju jos uvek cak niste ni upoznali. Do toga ce doci pocetkom meseca. Velike su sanse da ce biti rec o osobi koju vi zapravo jos uvek i ne poznajete ali koja ce vas oduseviti na prvi pogled.

Velike su sanse da ce ona biti starija od vas i da ce vam biti problem ta razlika  u godinama medju vama ali je istina da nema razloga da se  brinete zbog toga….

Jer kada je u pitanju prava ljubav onda nijedna prepreka nije nepromostiva. Ako se bude radilo o osobi rodjenoj u znaku Ovna imacete manjih problema u vasem odnosu vec na samom pocetku vase veze. Zato sto je on jedna veoma jaka licnost koja ne odustaje od svojih snova za razliku od vas  koji imate strpljenja da cekate da se neke stvari dese same od sebe. Ali je jasno da ce mesec koji nam dolazi biti vise nego zanimljiv i buran. Mada nema sumnje da ce vam prijati sva ta desavanja na planu ljubavi buduci da vam se dugo nista slicno nije desilo i da ste zeljni neke akcije i uzbudjenja u svom zivotu.

Imajte na umu da razlika u godinama nikada ne sme da  bude prepreka za jednu ljubav. Jer tamo gde se dvoje vole i godine i kilometri su samo broj. Vi treba da slusate svoje srce a ne msljenja ljudi oko vas…

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Pages: 1 2