LAV – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: ZANIMLJIV,BURAN mesec u kome je SVE MOGUCE…

LAV – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: ZANIMLJIV,BURAN mesec u kome je SVE MOGUCE…

30/09/2023 Off By Admin

Lav u toku ovog meseca vas cekaju neke stvari na polju ljubavi koje niste mogli ni da sanjate. Evo o cemu je tacno rec… Pripremite se za neocekivano.

AKO STE SLOBODNI:

Lavovi bas i nisu jedan od onih zodijaka koje je lako osvojiti. Najvise iz razloga sto ste vi jedna veoma snazna i veoma   hrabra licnost koja se uvek bori za ono do cega joj je stalo ali i koja zna koliko vredi. Cinjenica je da vam nije lako prici. Ali ovog puta cete vi biti osoba koja je zapravo jako slaba i sve to zato sto ce tu novu osobu u koju cete se pretvoriti napraviti ljubav.Da,hteli vi to ili ne,prosto ce doci do toga da sretnete jednu osobu. Vrlo moguce u znaku Skorpije,koja ce vas osvojit na prvi pogled.

Realnost je da vi u tu ljubav bas  i ne verujete…

Ali kada dodje do toga da vam se prvi put sretnu pogledi vas se zivot menja iz korena. Ako se pitate kako je to moguce  onda samo sacekajte da dodje oktobar. Odmah ce vam sve biti jasno.

Vi ste osoba koja je navikla da  bude lovac, a ne plen,ali ovog puta cete biti plen,a ipak cete morati da se borite za srce te osobe. Zaboravite na svoj ponos i na svoj inat jer ako zelite da dobijete ono do cega vam je stalo moracete prestati da budete tvrdoglavi i ponosni i da pokazete svoju nezniju stranu.

Nema razloga da krijete svoje emocije niti da se ponasate hladno dok u sebi patite. Ta osoba ce itekako moci da vam  uzvrati osecanja. Ali je cinjenica da morate da se  borite da prvo osvojite njeno poverenje a tek onda njeno srce. Ona je davno u proslosti bila povredjena i to je jedan od razloga zbog kojih nikome ne veruje. Zato morate biti pazljivi sa njom. Nema sumnje da ce vam mesec koji nam dolazi biti vise nego zanimljiv. Da li cete  biti srecni zavisi samo od toga hocete li se za ljubav boriti.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2