OVAN – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: Saznajte sta su vam spremile ZVEZDE!

OVAN – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: Saznajte sta su vam spremile ZVEZDE!

30/09/2023 Off By Admin

Ovan: Zvezde vam otkrivaju sta osobe rodjene u znaku Ovna ocekuje na polju ljubavi u oktobru mesecu…

AKO STE SLOBODNI:

Najvaznije da  ako ste slobodni u ovaj mesec udjete otvorenog srca. To znaci da cak i ako patite ne pocnete bezati od ljubavi i odbijati svakoga ko samo pokusa da vam pridje.

Primera radi,ako vec shvatite da  zelite nekog kraj sebe, iako cete se mozda plasiti da cete se razocarati. Da ce vam opet biti slomljeno src. Nemojte bezati od svoje srece. Ukoliko ta osoba ucini prvi korak onda joj otvoreno recite da vama  treba vremena. Jer ako  njoj bude iskreno stalo onda ce vam ona to vreme i dati i to  je najvaznije. Budite za pocetak prijatelj sa njom,setajte. Ne mora nista da se desi odmah,niti imate razloga da  bilo gde zurite.

Jasno je da u mesecu pred nama imate sansu da upoznate svoju srodnu dusu i to ce se vrlo verovatno i desiti. Vazno je samo da se opustite i da pustite da sve ide svojim tokom. To je jedino sto  treba da vam bude vazno i jedino u cemu   treba da uzivate. Postoje sanse da ce osoba koja ce uci u vas zivot biti malo starija ili malo mladja od vas i vrlo je verovatno da ce vam to zasmetati ali dozvolite toj osobi da vam pokaze kakva je,  pa tek onda mozete da sudite o toj razlici u godinama. Nije mit ona recenica da su godine samo broj kada je u pitanju ljubav,ali kao i uvek do sada,sve zavisi samo od vas.

Mesec oktobar ce vam svakakom biti zanimljiv,a samo od vas zavisi hocete li dozvoliti nekome da udje u vas zivot i da vas  greje u hladnim zimskim nocima koje nam upravo dolaze.

Najvaznije je da prestanete da se brinete i bezite od svoje srece vec da joj konacno krenete u susret.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2