RAK – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: PRIJATELJSTVO bi moglo postati LJUBAV ako vi to zelite!

RAK – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: PRIJATELJSTVO bi moglo postati LJUBAV ako vi to zelite!

30/09/2023 Off By Admin

Rak: Zvezde otkrivaju sta je ono sto vas ceka na planu ljubavi u mesecu koji nam stize za koji dan…

AKO STE SLOBODNI:

Rakovi su inace neko ko je veoma emotivan i ko cesto ima potrebu da ima nekog kraj sebe.Jednostavno ste osoba  koja moze da zivi od ljubav. I vi zapravo ne podnosite sto da   budete sami ali to nije zato sto ste slaba licnost. Vec jednostavno sto vam je potrebna ljubav i necija podrska.U mesecu pred nama vi cete imati  potrebu da imate ljubav odnosno osobu koja ce vas iskreno voleti. Osoba koja ce biti uz vas u svakom trenutku. Naravno da to nikako ne znaci da vi treba da date sansu prvoj osobi koja vam pridje i koja pokusa da osvoji vase srce.

Kada su u pitanju desavanja na polju ljubavi, u oktobru ce  kada su slobodni rakovi u pitanju biti svega. Ocekujte da vam izjavi ljubav nego koga smatrate svojim prijateljem. Neko koga zapravo nikad niste posmatrali tim ocima. Ali zapravo nema nista lose u tome da toj osobi date sansu da vam dokaze da bi mogla da vas usreci. Jer vas ona dobro poznaje i zna sta je ono sto vam je potrebno. Naravno da ne trebate na silu nista da radite. Ali nema nista lose u tome da toj osobi date priliku da vam stavi do znanja koliko joj je stalo. I sta su zapravo njene zelje kada ste vi u pitanju.

Moramo da kazemo da cete u drugoj polovin meseca  saznati da je osoba prema kojoj jos uvek gajite neka osecanja srecna te da planira vencanje. Ovo je cinjenica koja ce vam poprilicno tesko pasti iz prostog razloga sto se vi negde u dubini vase duse jos uvek nadate da cete se pomiritii. Da ce sa vama ponovo sve biti kao nekad.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2