SVAKO DOBIJE ONO ŠTO ZASLUŽUJE: Izaberi SIMBOL KARME i otkrij da li te čeka VELIKA TUGA ili SREĆA!

SVAKO DOBIJE ONO ŠTO ZASLUŽUJE: Izaberi SIMBOL KARME i otkrij da li te čeka VELIKA TUGA ili SREĆA!

30/09/2023 Off By Dea

Ne postoji čovek koji ne greši, ali postoji jedna sila koja je prosto pa nepogrešiva, a to je karma. Upravo karma uvek svima uzvrati po zasluzi…

AKO STE IZABRALI PRVI SIMBOL KARME:

Vi jeste pravili greške u prošlosti, ali ste zaista mnogo više dobrih dela činili. Vama se vaša dobra dela do sada nisu isplatila, ali će se to promeniti pre nego što to možete očekivati. Vama karma sprema nešto posebno i prelepo, a to će vam predstavljati nagradu za vašu veliku dobrotu. Vama karma zapravo sprema prelepo vreme sreće, a vama će vreme sreće predstavljati mesec maj. Upravo vas tokom meseca maja aposlutno na svim planovima vašeg života očekuju pozitivna dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni. Očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete prosto blistati od sreće. Vama će se dobrota isplatiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI DRUGI SIMBOL KARME:

Vas će karma tokom bliske budućnosti kako nagraditi, tako i kazniti. Prvo će vas karma kazniti za neke vaše greške u ljubavi tokom prošlosti. Vi ste zapravo jednoj osobi mnogo tuge naneli iako to ta osoba nije zaslužila i zbog toga vas vrlo uskoro očekuju dešavanja na planu ljubavi zbog kojih ćete imati razloga za tugu. Međutim, vi ste isto tako mnogo puta činili dobra dela i zbog toga vas očekuje i nagrada za sve to. A vama će nagradu predstavljati to što ćete uspeti da se izborite za one stvari do kojih vam je neopisivo mnogo stalo. Vama će uskoro karma uzvratiti i očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete imati kako razloga za sreću, tako i za tugu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2