VODOLIJA, LAV i DEVICA : Osobama rodjenim u  ovim znacima SLEDE VELIKE PROMENE,ali MOZDA NECE BITI NIMALO LEPE!

VODOLIJA, LAV i DEVICA : Osobama rodjenim u ovim znacima SLEDE VELIKE PROMENE,ali MOZDA NECE BITI NIMALO LEPE!

30/09/2023 Off By Dea

Oktobar mesec će pripadnicima znaka Vodolije doneti mnogo negativnih dešavanja na planu ljubavi, ali se to ne može reći za pripadnike znaka Lava i Device…

 

VODOLIJA

Drage vodolije, zaista vaša veza već dugo vremena ne funkcioniše onako kako biste vi to volele i želele.  Slede promene na bolje. Na planu vaše veze zaista postoji jako mnogo problema. Ipak, vi se svakako nadate da će se to uskoro promeniti, ali se to nažalost neće desiti. Čak naprotiv, vama će mesec oktobar doneti toliko negativnih dešavanja da ćete vi na trenutke smatrati da će se vaša veza zapravo završiti. Zaista će samo od vas zavisiti da li će se vaša veza tokom oktobra završiti.

Naime, vama oktobar donosi kako razloge za zabrinutost, tako i razloge za tugu. Vaš partner se zaista tokom celog meseca neće ponašati onako kako bi to trebao da čini i zbog toga će vam biti jako teško. A isto tako će neke osobe ubediti vašeg partnera u neke laži o vama.

Baš zbog svega toga će vaša veza biti u velikoj opasnosti i vas tokom oktobra očekuje borba za vašu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Dragi lavovi, vama dolaze lepši i bolji dani na planu ljubavi vašeg života. A vama lepši i bolji dani dolaze tokom oktobra i to samo zahvaljujući jednoj osobi koja će uskoro ući u vaš život. Naime, upravo će tokom meseca oktobra u vaš život ući jedna jako interesantna osoba, a vi ćete tu osobu upoznati preko jednog vašeg prijatelja. Vama se ta osoba hoće dopasti u trenutku, ali ćete se vi posebno mnogo dopasti toj osobi i zbog toga će ona posle tog susreta pokušavati na sve načine da vam dokaže da vas je dostojna.

Vas će ta osoba poželeti kraj sebe u vezi i ona će biti spremna na mnogo toga samo kako bi vas ubedila da joj ukažete priliku. Zaista ne bi predstavljalo nikakvo čudo to ako vi tokom oktobra započnete jako kvalitetnu ljubavnu priču. To ne bi predstavljalo nikakvo čudo zbog toga što će se vama na planu ljubavi pružiti prilika koju trebate iskoristiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2