Brojne brige stižu Vagi: Evo šta čeka SVE znakove do kraja nedelje u ljubavi!

Brojne brige stižu Vagi: Evo šta čeka SVE znakove do kraja nedelje u ljubavi!

01/10/2023 Off By Admin

Brojne brige očekuju Vage u periodu do kraja nedelje…

OVAN

Dragi ovnovi, period do kraja nedelje će vam obeležiti to što ćete shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. Vama u periodu do kraja nedelje dolaze dešavanja koja vi sada ne možete očekivati, a ta dešavanja će vas iznenaditi.

BIK

Dragi bikovi, dani do kraja nedelje vam ne donose ono čemu se nadate. Oni vam donose ljubavne probleme. Nažalost, vama će se na planu ljubavi vašeg života u periodu do kraja nedelje desiti jako mnogo toga negativnog i lošeg.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama dani do kraja nedelje ne donose sreću nego vam donose ljubavnu tugu. Do kraja nedelje vas očekuju postupci vašeg partnera preko kojih vi nećete moći lako da pređete. Nažalost, dolaze vam brojna negativna dešavanja.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete u periodu do kraja nedelje uspeti da učinite nešto jako bitno. Vi ćete uspeti da vratiti vašu vezu na pravi put. Dani do kraja nedelje vam donose dešavanja zbog kojih ćete biti veoma lepo raspoloženi. Dolaze vam prelepi trenuci.

LAV

Dragi lavovi, brojne brige vas očekuju u periodu do kraja nedelje. Nažalost, vama će se desiti neke stvari na planu ljubavi koje vam se ni malo neće dopasti, a vama će posebno teško pasti to što ćete shvatiti da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim važnim stvarima.

DEVICA

Drage device, vama dani do kraja nedelje baš i neće doneti previše toga bitnog na planu ljubavi vašeg života. Vama se neće dešavati nikakve važnije stvari, ali ono što je za vas važno jeste to da vam period do kraja nedelje ne donosi probleme.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2