Egipatski horoskop do 15. oktobra: KARMA će KAZNITI ovog znaka!

Egipatski horoskop do 15. oktobra: KARMA će KAZNITI ovog znaka!

01/10/2023 Off By Dea

Egipatski horoskop otkriva svim znacima šta ih očekuje do 15. oktobra…

OVAN

Dragi ovnovi, vas u periodu do 15. oktobra malo toga dobrog očekuje. Nažalost, vama pre svega dolaze negativna dešavanja vezana za vaše finansije. Vi nećete moći da budete zadovoljni sa onim što vas očekuje.

BIK

Dragi bikovi, vama će prvu polovinu oktobra svakako obeležiti dešavanja na planu ljubavi. Vama dolaze dešavanja koja će biti vezana za osobu koju dugo vremena poznajete, a zbog tih dešavanja ćete shvatiti da vas ta osoba želi kraj sebe u vezi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će se u periodu do 15. oktobra ukazati lepa poslovna prilika. Vi sada ne razmišljate o promeni zaposlenja, ali ćete o tome početi da razmišljate onda kada vam se bude ukazala veoma kvalitetna prilika.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, egipatski horoskop otkriva da vas očekuje mnogo toga dobrog do kraja prve polovine oktobra. Očekuje vas promena situacije na mnogim planovima vašeg života i vi ćete zbog onoga što vam stiže biti lepo raspoloženi.

LAV

Dragi lavovi, period do 15. oktobra vam donosi jako mnogo problema i to velikih problema. Očekuju vas problemi sa kojima nećete moći lako da izađete na kraj, a vi ćete naručito mnogo problema imati na planu ljubavi vašeg života.

DEVICA

Drage device, vaš bivši partner će u periodu do kraja prve polovine oktobra činiti postupke sa kojima će vam jasno staviti do znanja da vas želi ponovo kraj sebe u vezi. Vama dolaze dešavanja koja će vas bez bilo kakve dileme potpuno iznenaditi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2