STRELAC-LJUBAV u OKTOBRU: Ceka vas TESKA LJUBAVNA ODLUKA koja moze da SLOMI SRCE!

STRELAC-LJUBAV u OKTOBRU: Ceka vas TESKA LJUBAVNA ODLUKA koja moze da SLOMI SRCE!

01/10/2023 Off By Dea

Niko na svetu ne veruje vise u srecu od strelaca. Ne postoje pozitivnije osobe od strelaca, strelci su osobe koje neograncineo veruju u srecu. Narucito veruju u ljubavnu srecu. Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka strelca sta ih ocekuje tokom oktobra na planu ljubavi…

 

AKO STE U VEZI:

 

Strelac, oktobar:

Dragi strelci pred vama je veoma tezak mesec na planu ljubavi…. Pred vama je mesec tokom kojeg bi vasoj vezi mogao doci kraj.

Iako se vama trenutno cini da na planu vase veze sve funkcionise dobro. Ipak to je samo maska. Vas na pocetku oktobra ocekuju neke situacije tokom kojih cete shvatiti pravu istinu. Vi cete vec u periodu od 4. do 7. oktobra saznati mnogo toga o voljenoj osobi sto vam se nece dopasti, cak ce vam i voljena osoba priznati neke stvari. Vama ce se u tim trenucima ciniti kao da se ceo svet srusio oko vas.

Ali cete ipak skupiti hrabrosti i snage i to cete oprostiti voljenoj osobi. Ond vas od 10. do 15. oktobra ocekuje zaista mnogo srece na planu ljubavi. Ocekuju vas neka prelepa desavanja, tacnije iznenadjenja koja ce vam voljena osoba priredjivati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Medjutim od 16. oktobra vas ponovo ocekuju problemi, upravo ce vas voljena osoba ponovo 16. oktobra izdati i doneti vam veliku tugu. Pokusavati cete vi to da oprostite voljenoj osobi, vasa voljena osoba ce se truditi da vam se iskupi za to. Vi prosto necete moci da predjete preko toga.

Necete se vi odluciti za kraj, ali upravo tada cete shvatiti da kraj sebe nemate osobu koja ce vam uvek biti verna i razmisljati cete o svemu pa naravno i o raskidu. Mnogo tuge i problema ce vam doneti mesec oktobar na planu ljubavi, ali odluku cete iskljucivo morati da donesete vi. Od vase odluke ce zavisiti sve.

Mesec oktobar ce vam biti mesec za zaborav na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2