VAGA  je znak za koga svi misle da NE ZNA STA  ZELI,ali je zapravo SPOSOBNIJA od mnogih!

VAGA je znak za koga svi misle da NE ZNA STA ZELI,ali je zapravo SPOSOBNIJA od mnogih!

03/10/2023 Off By Dea

POUZDANA, KREATIVNA ODVAŽNA…

Vaga je  znak za ljubav. Njena ispiracija je u velikoj mjeri, te je vezana za emotivni život, koji je uglavnom zasnovan na idejama i mašti.  Uvijek je pod dejstvom i zna da je inspiracija glavni pokretač, kako bi imala osnovne životne aktivnosti. Vrlo je optimistična i pozitivno gleda  na svijet i oslanja se na one koji joj ulijevaju najiše nade.

Uvijek se trudi oko nečega , jer je veoma perspektivna, zahtjevna, inteligentna i poduzetna.

Veoma je društvena i voli da se druži, te ima veliki broj svojih odabranih prijatelja, koja ih svojih riječina motiviše i ujedno im pruža inspiraciju. Uvijek razvija zdravo samopouzdanje, a zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama. Spremna je da uvijek pruža podršku i stvara realnu sliku o sebi i svojim mogućnostima.

Samouvjereno stvara zdravu porodičnu atmosferu, zasnovanu na međusobnoj ljubavi, podršci i velikom razumijevanju.

Uvijek je spremna ući u toplo porodično okruženje, uživati u svakodnevnim razgovorima i uvijek svoj život činiti uspješnim i zadovoljnim, sa ciljem da uz želje ide prema zacrtanim ličnim i profesionalnim ciljevima.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si VAGA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je odgovorna i usmjerava se i prilagođava prema svom načinu življenja.

Često izražava ono što osjeća, jer je jako osjetljiva i voli kad posvećuje pažnju svom okruženju.Savjesna je i uvijek može ispravno sagledati kakva je njena prava vrijednost. Stvara dobre navike i daje sve od sebe kako bi sve postalo stvarnost. Vaga je svesna emocija i bori se za njih.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2