STRELAC ce UVEK POMOCI onima koje VOLI, jer je NJEGOVA ZIVOTNA MISIJA da LJUDE CINI SRECNIM!

STRELAC ce UVEK POMOCI onima koje VOLI, jer je NJEGOVA ZIVOTNA MISIJA da LJUDE CINI SRECNIM!

03/11/2023 Off By Dea

ODGOVORAN, VELIKODUŠAN, UPORAN…

Strelac. Njegova inspiracija je pokretačka snaga i pri tome ima javno definisane ciljeve. Dobre je naravi, ineligentan i na pravi način djeluje u ostvarivanju svojih ciljeva. Svoje samopouzdanje usmjerava prema svojoj budućnosti, jer mu je to uslov za velike poduhvate.

Strelac: Do kraja novembra, vi cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima…

On je osoba koja je svjesna svojih kvaliteta, siguran u sebe i blista u punom sjaju.

Uvijek ostavlja dobar utisak na svoju odlučnost, sposobnost i predstavlja se kao veoma realan.  Samouvjereno stvara zdravu porodičnu atmosferu, zasnovanu na međusobnoj ljubavi, podršci i razumijevanju.  Uvijek ulazi u toplo porodično okruženje i uživa u svakodnevnim razgovorima i uvijek svoj život čini uspješnijim i zadovoljnijim.

Razvija zdravo samopouzdanje zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama.

Savjestan je i uvijek može pokazati svoju pravu vrijednost. Stvara dobre navike i daje sve od sebe, kako bi sve postalo stvarnost i postepeno mijenjao život na bolje. Posjeduje posebne osobine plemenitog karaktera  i dobrog temperamenta.  Život mu je ispunjen slogom, nježnošću i velikom ljubavlju.

STRELAC je NEUSTRASIV, i kada se sve UPLASE, on se NASMEJE i kaze GLEDAJTE KAKO RESAVAM PROBLEM!

Bezbrižan je , sretan i život je uvijek uz njega. Nikad se ne boji maštati o postizanju sjajnih stvari u životu, jer vjeruje u sebe svim svojim srcem i dušom.

Porodica mu je pravo blago  koja mu pomaže da razumije, kako je porodica organiziovana, trajna i kako se oblikuje čitav porodični sistem. Porodica mu  je sistem koji funkcioniše, koja se razvija i prilagođava novim životnim okolnostima. Strelac zna sta zeli.

Veoma je dobrodušan, osjećajan, i uvijek pruža oslonac, sigurnost , toplinu i mnogo nježnosti. Uvijek ima odlične momente u porodičnom životu i  i sve funkcioniše kako treba. Uvijek ima životno zadovoljstvo, prepušta se, uživa i užival.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2