STRELAC ce UVEK POMOCI onima koje VOLI, jer je NJEGOVA ZIVOTNA MISIJA da LJUDE CINI SRECNIM!

STRELAC ce UVEK POMOCI onima koje VOLI, jer je NJEGOVA ZIVOTNA MISIJA da LJUDE CINI SRECNIM!

03/11/2023 Off By Dea

U njegovim postojećim emocijama on je divan partner, pun razumijevanja, lijepih riječi, te nježnosti. Odnos sa voljenom osobom je pun nježnosti i strasti.  Uvijek je strpljiv i to je osoba dobra za svaku komunikaciju.  Njegova ljubav je u najčistijoj formi i najmoćnija je emocija koja postoji.

Tajne horoskopskog znaka Strelac: Saznajte kako se Strelčevi slažu sa ostalim znakovima zodijaka!

Uvijek pruža pravu vrijednost ljubavi, jako je voljen i  uvijek sa svojom ljubavi uspijeva savladati sve životne izazove.

Njegova ljubav je neograničena, nikad se ne smanjuje i uvijek je fiksna zvijezda. Ljubav uvijek njeguje, hrani, privlači, širi,  i za nju se žrtvuje. Ljubav je za njega život, sa njom uvijek nalazi radost i pouzdan je.

Ima dobru dušu i veliko srce, radi ono što voli i uvijek se veže sa osobe koji ga vole.

Uvijek strelac teži da savlada sebe i nadmaši druge, ali njegova vještina uvijek ostaje sa njim.  Vjeruje u sebe i svoju snagu. Zahvaljujući sebi, uvijek se nalazi u pravo vrijeme i na pravom mjestu, i pomaže da ne propusti niti jednu priliku.  Brižan je i ima posebnu privlačnost i relnost.

STRELAC: U njemu kuca SRCE HEROJA – Niko mu ništa ne može!

Uvijek je dobar prema svima, ljubazan, velikodušan i uvijek višak svoje energije usmjerava prema drugima.

Ima dobrog uspjeha u privatnim vodama i uvijek postoji mogćnost ljubavne romanse i odličan period za ljubav.  Svaka uspomena na zajedničko provedeno vrijeme sa voljenom osobom čini ono kao dokaz ljubavi. Veoma je ugodan u ljubav i nikad ne sumnja u ljubav i dobre namjere svoje voljene osobe.  Posjeduje emociju za sreću i stabilnost u ljubavnom životu.

Pages: 1 2