Faraonski horoskop za decembar: Otkrijte mistične tajne svoje sudbine!

Faraonski horoskop za decembar: Otkrijte mistične tajne svoje sudbine!

30/11/2023 Off By Maja

Drevna egipatska civilizacija ostavila je iza sebe bogatstvo znanja i misterija, uključujući i jedinstven pristup astrologiji poznat kao faraonski horoskop. Kroz simbole i mitološke elemente, faraonski horoskop nudi uvid u sudbinu i karakter pojedinca.

Decembar, mesec transformacije, nosi sa sobom posebne energetske uticaje. Ovaj tekst istražuje mistične tajne faraonskog horoskopa za decembar, otkrivajući šta zvezde i drevna egipatska mudrost predviđaju za svaki znak Zodijaka.

Ovan – Horus, Božanski Sokol

Ovnovi, rođeni u znaku Horusa, tokom decembra će osećati božansku snagu i hrabrost. Horus, božanski sokol, simbolizuje zaštitu i usmerenje. U ovom periodu, Ovnovi će biti inspirisani da se suoče s izazovima i ostvare svoje ciljeve pod krilima božanskog sokola. Decembar će biti vreme kada će Ovnovi doživeti snažne unutarnje transformacije.

Bik – Isis, Kraljica Neba i Majka

Bikovi, pod patronatom Iside, kraljice neba i majke, će tokom decembra doživeti snažan osećaj povezanosti i zaštite. Isis je simbol ženstvene snage i mudrosti. U ovom mesecu, Bikovi će se okrenuti svojim intuitivnim sposobnostima i majčinskoj ljubavi kako bi izgradili harmonične odnose i ojačali svoje emotivne veze.

Blizanci – Thoth, Bog Mudrosti i Magije

Faraonski horoskop za decembar:  Blizanci, pod vlašću Thotha, boga mudrosti i magije, će u decembru iskusiti procvat svoje mentalne oštrine. Thoth, često prikazivan kao ptica ibis, simbolizuje mudrost koja proizlazi iz promišljanja. Blizanci će se osećati nadahnuti da istraže nove ideje, uče i primenjuju magiju komunikacije u svojim odnosima.

 

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak – Anubis, Čuvar Mrtvih i Transformacije

Rakovi, pod patronatom Anubisa, čuvara mrtvih i transformacija, će se suočiti s dubokim unutarnjim promenama tokom decembra. Anubis, često predstavljan kao čovekolika figura s glavom šakala, donosi energiju koja podržava lični rast i transformaciju. Rakovi će osećati prisustvo Anubisa u njihovim životima, vodeći ih kroz proces lične regeneracije.

Lav – Ra, Bog Sunca i Snage

Faraonski horoskop za decembar:  Lavovi, pod zaštitom boga Sunca Ra, će tokom decembra sjati poput sunca i osećati snažnu unutarnju snagu. Ra donosi vitalnost i energiju, podsećajući Lavove na svetlost koju nose u sebi. Ovaj mesec će biti vreme kada će Lavovi zračiti pozitivnom energijom, privlačeći uspeh i radost u svoje živote.

Devica – Ma’at, Boginja Reda i Harmonije

Device, pod vlašću boginje Ma’at, personifikacije reda i harmonije, će u decembru težiti postizanju balansa u svim aspektima svog života. Ma’at, često predstavljena kao ptica s perom, podseća Device na važnost održavanja ravnoteže između duhovnih i materijalnih vrednosti. Ovaj mesec će biti vreme kada će Device aktivno raditi na stvaranju harmoničnog života.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Pages: 1 2