Petak Rakovima donosi radost, Strelcu probleme, dok će OVOG znaka ljubav iznenaditi!

Petak Rakovima donosi radost, Strelcu probleme, dok će OVOG znaka ljubav iznenaditi!

01/12/2023 0 By Admin

Petak će Rakovima biti veoma lep dan…

OVAN

Dragi ovnovi, petak vam donosi nešto veoma lepo. On vam donosi jedan postupak vašeg partnera sa kojim će vas on oduševiti. Vi ćete zaista tokom petka biti jako lepo raspoloženi zbog nekih divnih dešavanja.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete uskoro morati da odete od osoba bez kojih sada ne možete zamisliti svoj život. To ćete morati da učinite zbog toga što će vas neke osobe jako razočarati. Dolaze vam dešavanja koja će vam bez bilo kakve dileme teško pasti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ne znate nešto jako bitno, a vi ne znate da vas bivši partner želi ponovo kraj sebe u vezi. Naime, ta osoba vas nije uspela zaboraviti i ta osoba će sasvim sigurno početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje.

RAK

Dragi rakovi, petak će vam doneti samo radost i to zbog dešavanja na mnogim planovima vašeg života. Posle dugo vremena vama predstoji dan koji vam neće doneti ništa loše. Vi ćete prosto uživati u čarobnim trenucima.

LAV

Dragi lavovi, vaš partner je učinio neke nepromišljene postupke i njemu sada nedostaje hrabrosti kako bi vam saopštio o čemu je tačno reč. Međutim, vi ćete uskoro saznati o čemu se tačno radi i vama zbog toga neće biti ni malo lako.

DEVICA

Drage device, vi tokom petka trebate pokazati oprez, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Vama će se tokom petka dešavati neke negativne stvari sa kojima nećete moći da budete zadovoljni. Vi ćete biti pod jako velikim stresom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2