LJUBAVNI HOROSKOP ZA 06.12.2023: Sreda je nekome sansa da upozna pravu ljubav!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 06.12.2023: Sreda je nekome sansa da upozna pravu ljubav!

06/12/2023 Off By Admin

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 06.12.2023.

OVAN

Kada ste vi u pitanju,sreda koja je pred vama ce proteci sasvim mirno i bez promena na emotivnom planu. Provedite ovaj dan u krugu porodice ili sa prijateljima. Prosto dajte sve od sebe da se odmorite jer nema sumnje da vas ocekuje  naporna sledeca radna sedmica.

BIK

Da  bi ste resili svoje emotivno pitanje vi pre svega morate da shvatite sta  je ono sto zelite a onda i da se usudite na to da ucinite prvi korak. Sreda koja je pred vama ce biti zanimljiva. To je nesto sto prosto ovih dana bas i ne radite ali imajte na umu da nemate nista od toga ako cuvate svoj ponos kada nemate osobu koju volite.

BLIZANCI

Pred vama je dan kada cete imati priliku za razgovor sa osobom iz vase proslosti. Dobro razmislite o tome da li zelite da joj date jos jednu sansu zato sto je to nesto zbog cega bi ste itekako mogli da zazalite te da vam to donese razocarenje.

RAK

Vi nemate od vaseg partnera ljubav i paznju koja vam je potrebna. To je ono sto vas inace jako boli ali nikako da skupite hrabrost pa da mu otvoreno kazete sta je ono sto vam smeta. On ovako misli da je sve u redu i da ste vi kraj njega srecni.

LAV

Dan koji je pred vama nece biti bas savrsen kada je ljubav u pitanju i vi toga morate da budete svesni. Pre svega vam je vazno da  dobro razmislite o svojim zeljama. Jer  je cinjenica da ne mozete dobiti sve sto pozelite. Morate doneti neke vazne odluke pre svega.

DEVICA

Odlican dan za ljubav je pred vama i nemojte ga ni slucajno provesti u kuci. Morate pre svega da se malo pokrenete te da poradite na svom drustvenom zivotu. Jer se moze reci da ste se malo povukli u sebe.Iskoristite ovaj dan za neka nova poznanstva.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2