Lav ce biti ocaran jednom Skorpijom,Vaga svjesna da je ZALJUBLJENA, a Ovan na SEDMOM NEBU…

Lav ce biti ocaran jednom Skorpijom,Vaga svjesna da je ZALJUBLJENA, a Ovan na SEDMOM NEBU…

09/03/2024 Off By Dea

Sljedeca sedmica donosi velike promjene u zivotima nekih zodijaka. Na polju ljubavi za neke zodijake nista nece biti kao prije.

OVAN

Sljedeca sedmica vama donosi samo veliku ljubavnu srecu. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti presretni jer ste zaljubljeni kao nikad do sada. Slobodnim ovnovima neko priznaje svoja iskrena osjecanja.

BIK

Vama sljedeca sedmica donosi velike probleme sa voljenom osobom. Vas partner izrazava veliku ljubomoru mada mu vi za to ne dajete povoda. Nepovjerenje koje vas partner prema vama ima mnogo ce vas zaboljeti. Nece vam biti lako jer sta god da cinili, voljena osoba ce imati svoje misljenje.

BLIZANCI

Na polju ljubavi vi cete imati mnogo srece jer sljedeca sedmica vama donosi jedan susret koji ce sve da promjeni. Pred vama je susret sa osobom koj ce vas na prvi pogled oduseviti. Bili u vezi ili ne, tu osobu necete moci izbaciti iz svojih misli.

RAK

Pred vama su dani srece jer sa voljenom osobom provodite samo sretne trenutke. Mnogo problema je iza vas, ali vi cete imati veliku srecu i sve uspijeti da rijesite. Pred vama su desavanja u kojima za probleme necete znati.

LAV

Jedna skorpija vam ne izlazi iz misli jer vi ste se zaljubili na prvi pogled. Ipak ne cinite dovoljno kako bi svoje emocije i dokazali. Malo vise truda morate uloziti ukoliko zelite da osvojite srce osobe do koje vam je mnogo stalo.

DJEVICA

Pred vama je sedmica u kojoj cete sa voljenim bicem ostvariti jedan veliki san. Vi cete biti sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam napokon samo dobro donijeti. Veliki trud ste ulozili u svoju srecu, vrijeme je da se taj trud isplati.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2