LJUBAVNI HOROSKOP za NAREDNE DANE: Evo ciji ZIVOTI ce se PROMENITI i kome DOLAZE DANI LJUBAVI…

LJUBAVNI HOROSKOP za NAREDNE DANE: Evo ciji ZIVOTI ce se PROMENITI i kome DOLAZE DANI LJUBAVI…

10/12/2023 Off By Dea

Ljubavni horoskop za naredne dane. Mozemo da kazemo da jedan znak nece znati sta ga  je snaslo…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete apsolutno moći da budete zadovoljni sa svim onim što će vam doneti naredni period na planu ljubavi vašeg života. Vas tokom narednog perioda očekuju samo razlozi za sreću i nije preterivanje ako se kaže da će vama u ljubavi cvetati ruže.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete jako mnogo problema imati na planu ljubavi vašeg života tokom narednog perioda. Vas očekuju dešavanja zbog kojih će vam biti jako teško. Naime, vaša veza će biti u opasnosti i to zbog postupaka vaše voljene osobe.

BLIZANCI

Dragi blizanci, naredni period će vam obeležiti to što će u vaš život ući veoma zanimljiva osoba. Upravo ćete vi tokom narednog perioda upoznati osobu koja će na vas ostaviti lep utisak, kao i vi na nju. A posle tog susreta vas očekuju dešavanja koja bi čak mogla dovesti i do vašeg ljubavnog početka.

RAK

Dragi rakovi, naredni period vam donosi negativna dešavanja. A vas negativna dešavanja očekuju samo zbog toga što ćete vi saznati istinu o vašoj voljenoj osobi. Vi ćete saznati da je vaša voljena osoba učinila nešto što nikada nije trebala učiniti i zbog toga ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju.

LAV

Dragi lavovi, situacija na planu vaše veze već dugo vremena nije dobra, ali će se to na vašu veliku sreću uskoro promeniti. Naime, vas tokom narednog perioda očekuju brojna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, a vi ćete zbog svega toga početi da verujete u svetlu budućnost vaše veze.

DEVICA

Drage device, vi ćete morati da budete jako oprezne tokom narednog perioda ako želite da izbegnete one najveće probleme. Vi ćete morati da budete oprezne zbog toga što će neke osobe uspeti da ubede vašeg partnera u potpune neistine o vama.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2