RIBA je osecajna, dusa od coveka koja je uvek tu za one do kojih joj je iskreno stalo!

RIBA je osecajna, dusa od coveka koja je uvek tu za one do kojih joj je iskreno stalo!

08/01/2024 Off By Maja

RIBA JE VEOMA OSJEĆAJNA,  HUMANA , PRAVI JE PRIJATELJ I UVIJEK ŠIRI POZITIVNU ENERGIJU…

Ljubav joj je vječna životna inspiracija. Inspiracija je svuda oko nje i  u velikoj je mjeri, jer je ona vezana za emotivni život, a koja je glavnom zasnovana na idejama i mašti.

Njena velika motivacija ima odlične razloge kako bi ostvarila željene ciljeve , a i posvećena je njena  velika aktivnost.

Ribe: Znak koji donosi odluke SRCEM, a upravo zbog toga veoma često ima mnogo TUGE u životu!

Uvijek je pod dejstvom inspiracija i zna da je njena motivacija glavni pokretač, kako bi imala osnovne životne aktivnosti. Perspektivna je, zahtjevna, inteligentna, poduzetna i veoma hrabra.

Njena optimističnost uvijek pozitivno gleda na  svijet i oslanja se na one koji joj najviše ulijevaju nadu.

Sretna je, uvijek nasmijana, a njen svijet je uvijek obojen ružičastom bojom.  Sigurna je u sebe i zna da će uspjeti savladati svaku prepreku, a koju život stavlja pred nju.

 Puna je ambicija i uvijek može nešto pozitivno da postigne.

Njena inspiracija je pokretačka snaga , a da pri tome ima definisane javne ciljeve.   Dobre je naravi, obrazovana, inteligentna i na pravi svoj način djeluje i ostvaruje svoje ciljeve.

8 RAZLOGA ZAŠTO SU ŽENE RIBE NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNAK ZA LJUBAV!

 Riba je osoba koja je svjesna svojih kvaliteta, sigurna u sebe i uvijek blista u punom sjaju i tako ostavlja dobar utisak na svoju odlučnost, sposobnost, komunikativnost i uvijek se predstavlja kao veoma realna.

Razvija zdravo samopouzdanje, zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama. Samouvjereno stvara zdravu porodičnu atmosferu, koja je zasnovana na međusobnoj ljubavi, podršci i razumijevanju.

Uvijek ulazi u toplo porodično okruženje, uživa u svakodnevnim razgovorima i uvijek svoj život čini uspješnim i zadovoljnim, te postavlja ciljeve koji su realni i vrlo ostvarivi.

Savjesna j i uvijek može ispravno sagledati kakva je njena prava vrijednost.  Stvara dobre navike i daje sve od sebe , kako bi sve postalo stvarnost.  Riba ima osobine plemenitog karaktera, vedrog uma, puna života, mirna i veoma spokojna.

Nastavak na sljedećoj stranici

Pages: 1 2