Tokom 2024.godine ce retrogradni Merkur imati najjaci uticaj ikada: Evo kome ce vratiti bivsu ljubav u zivote!

Tokom 2024.godine ce retrogradni Merkur imati najjaci uticaj ikada: Evo kome ce vratiti bivsu ljubav u zivote!

21/01/2024 Off By Dea

 

Godina 2024. će biti obilježena astrološkim pojavama koje će imati dubok uticaj na ljubavne odnose, a jedna od najznačajnijih je jači uticaj retrogradnog Merkura nego ikada. Ovaj neobičan astrološki fenomen najavljuje povratak prošlih ljubavi u živote određenih znakova zodijaka. U nastavku ćemo istražiti kako će retrogradni Merkur uticati na tri odabrana znaka, oživljavajući duhove prošlosti i donoseći im priliku za ponovno buđenje starih ljubavnih plamenova.

 

Tokom 2024.godine ce retrogradni Merkur imati najjaci uticaj ikada: Evo kome ce vratiti bivsu ljubav u zivote!

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Za Blizance, retrogradni Merkur tokom 2024. godine donosi snažan emotivni vrtlog. Ovo je vreme kada će se prošle ljubavi vratiti u njihove živote, stvarajući priliku za dublje razumevanje i rešavanje nesporazuma. Blizanci bi trebali biti otvoreni prema komunikaciji s bivšim partnerima i istražiti mogućnost obnove veza.

Savet za Blizance je da budu pažljivi u komunikaciji i da iskoriste retrogradni Merkur kako bi razjasnili nesporazume iz prošlosti. Ovo je vreme kada će se emotivna povezanost obnoviti, a Blizanci će imati priliku za duboko emotivno isceljenje.

Otvorite srce za komunikaciju: Blizanci su poznati po svojoj komunikativnosti, ali u periodu retrogradnog Merkura, otvaranje srca za iskrenu komunikaciju postaje ključno. Razgovarajte s bivšim partnerima, izrazite svoje osećaje i slušajte njihove perspektive.

Razjasnite nesporazume iz prošlosti: Ovo je vreme za razjašnjavanje nesporazuma iz prošlih veza. Budite spremni suočiti se s izazovima prošlosti kako biste izgradili most prema boljem razumevanju. Postavljajte pitanja, ali i budite spremni na otvoreni dijalog.

Budite otvoreni za promene: Retrogradni Merkur donosi priliku za promene u ljubavnim odnosima. Budite otvoreni za nove perspektive i spremni prilagoditi se novim dinamikama. Fleksibilnost će vam pomoći da iskoristite pozitivne vibracije ovog perioda.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Vage (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, retrogradni Merkur će doneti neočekivani povratak prošlih ljubavi. Ova pojava može izazvati različite emocije, od nostalgije do nesigurnosti. Vage bi trebale pažljivo razmotriti svoja osećanja i postaviti sebi pitanja o tome šta zaista žele iz ljubavnih odnosa.

Savet za Vage je da budu otvorene prema razgovoru s bivšim partnerima, ali i da postave granice kako bi sačuvale svoje emocionalno blagostanje. Ovo je vreme kada će Vage donositi važne odluke o ljubavi, a retrogradni Merkur će im pružiti priliku za introspekciju.

  1. Postavite granice: Retrogradni Merkur može doneti neizvesnost u ljubavne odnose. Vage, postavite jasne granice kako biste zaštitile svoje emocionalno blagostanje. Razmotrite šta želite i ne želite u odnosima, te postavite granice s partnerima iz prošlosti.
  2. Reflektujte osećanja: Duboko razmislite o svojim osećajima prema prošlim ljubavima. Razmislite o tome šta vam je važno i da li ste spremni ponovo otvoriti srce. Refleksija će vam pomoći da donesete odluke koje su u skladu s vašim emotivnim potrebama.
  3. Istražite nove prilike: Osim povratka prošlih ljubavi, retrogradni Merkur može doneti i nove prilike. Budite otvorene za nova poznanstva i razmišljajte o tome kako biste mogli proširiti svoj emotivni horizont.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2