OTKRIJTE KOJI KARAKTER VAM JE NAMETNUO SAT ROĐENJA- Za sve znakove!

OTKRIJTE KOJI KARAKTER VAM JE NAMETNUO SAT ROĐENJA- Za sve znakove!

09/02/2024 Off By Maja

Svako od nas nosi jedinstvenu kombinaciju karakteristika koje su delimično oblikovane i utemeljene u astrološkom kontekstu, ali i određene satom rođenja. Sat rođenja, kao mali, ali moćan faktor, može dodati nijanse i dubinu našem karakteru, čineći nas još jedinstvenijim u velikom kolažu astroloških uticaja. Kroz ovaj vodič, istražićemo kako sat rođenja dodaje posebne pečate karakterima svih znakova Zodijaka.

Astrologija nas uči da je vreme našeg rođenja, osim sunčevog znaka, ključno za oblikovanje naše ličnosti. Sat rođenja dodaje dubinu, jer određuje poziciju Meseca i drugih planeta u trenutku našeg dolaska na svet. Ovaj vodič će otkriti kako sat rođenja čini razliku u karakteru svih znakova Zodijaka.

Ovan (21. mart – 19. april):

A) Jutarnji Ovnovi: Ovi Ovnovi se bude s prvom zorom, puni energije i spremni za nove izazove. Jutro je njihovo vreme, gde se probude s jasnim ciljevima i strašću za postizanjem uspeha.

B) Večernji Ovnovi: Sa suncem zalazećim na horizontu, večernji Ovnovi oživljavaju. Oni pronalaze svoju najbolju energiju kasnije tokom dana, postajući neustrašivi i odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Bik (20. april – 20. maj):

A) Jutarnji Bikovi: Jutarnji Bikovi osećaju se najbolje dok sunce polako izlazi. Ovo je vreme kada se povezuju s prirodom, pronalazeći mir i harmoniju u prvom svetlu dana.

B) Večernji Bikovi: Večernji Bikovi uživaju u toplini zalazaka sunca. Njihova senzualnost i opuštenost postaju očigledni kako dan odmiče, donoseći im zadovoljstvo i uživanje u miru večeri.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

A) Jutarnji Blizanci: Jutarnji Blizanci su prepuni energije od samog buđenja. Njihova komunikativnost i želja za interakcijom dostižu vrhunac u ranim jutarnjim časovima.

B) Večernji Blizanci: Večernji Blizanci postaju najkreativniji i najživopisniji u večernjim satima. To je vreme kada njihova mašta procveta, donoseći im nove ideje i inspiraciju.

Rak (21. jun – 22. jul):

A) Jutarnji Rakovi: Jutarnji Rakovi su najsrećniji kada započinju dan s porodicom. Ovo je vreme kada imaju najdublje emocionalne veze, osećajući se sigurno i zaštićeno.

B) Večernji Rakovi: Večernji Rakovi pronalaze mir u tišini večeri. Njihova osetljivost dostiže vrhunac, a emocionalni izrazi postaju snažniji kako dan prolazi.

Lav (23. jul – 22. avgust):

A) Jutarnji Lavovi: Jutarnji Lavovi su rođeni lideri. Ovo je vreme kada se probude sa sjajem u očima, spremni da preuzmu kontrolu i inspirišu druge.

B) Večernji Lavovi: Večernji Lavovi zablistavaju tokom zalaska sunca. Njihova energija se fokusira na kreativnost i izražavanje, čineći ih neodoljivo harizmatičnim.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

A) Jutarnje Device: Jutarnje Device su najproduktivnije od svih znakova u jutarnjim časovima. Ovo je vreme kada postavljaju ciljeve, prave planove i organizuju sve oko sebe.

B) Večernje Device: Večernje Device su najopuštenije kada dan ulazi u mirnu fazu. Njihova analitičnost prelazi u introspekciju, dajući im vreme da razmisle o danu.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Pages: 1 2