12. RAZLOGA i DOKAZA da SVAKOM COVEKU u zivotu  treba jedan RAK  – on je ANDJEO CUVAR onih koje VOLI!

12. RAZLOGA i DOKAZA da SVAKOM COVEKU u zivotu treba jedan RAK – on je ANDJEO CUVAR onih koje VOLI!

01/07/2024 Off By Maja

Svaki covek ima mnogo kvaliteta, i svakog coveka drugi ljudi vole zbog necega. Medjutim, niko nema vise kvaliteta od pripadnika znaka Raka. Donosimo vam 12 razloga zbog kojih je velika cast i privilegija imati raka kraj sebe…

PRVI RAZLOG:

Rak je covek koji nikada ne misli na sebe, uvek je njemu sreca voljenih osoba na prvom mestu. I zbog toga od njega svaka voljena osoba moze ocekivati samo brojna velikodusna dela.

DRUGI RAZLOG:

On nikada ne govori o svojim problemima, cak naprotiv, on se ponasa kao da ih nikada nema. Rak je covek koji ne zeli da opterecuje i da brine voljene osobe i zbog toga im nikada ne govori o svojim problemima i o svojim razlozima za tugu.

TRECI RAZLOG:

Rak je pouzdan covek koji nikoga ne ume da razocara. One osobe koje ga imaju kraj sebe mogu biti sigurne da se na njega mogu osloniti uvek i u svakoj situaciji. Rak je covek koji malo obecanja daje, ali sve sto on kaze, on na kraju i ucini.

CETVRTI RAZLOG:

Vernost je ono sto raka posebno krasi. Rak je veran zauvek i ne postoji sila koja bi ga mogla naterati na prevaru. Nikada on ne izdaje i nikada ne vara osobe do kojih mu je stalo.

PETI RAZLOG:

Rak ne odlazi od dragih osoba onda kada se pojavi prvi problem. Cak naprotiv, on ostaje uz voljene osobe cak i onda kada ih svi drugi napuste. On je covek koji svoju ljubav najvise dokazuje upravo onda kada je najteze, i zbog toga je on uz voljene osobe upravo u onim trenucima kada im je ubedljivo najteze.

SESTI RAZLOG:

Rak veoma malo gresaka pravi. On zapravo nikada ne pravi greske na stetu voljenih osoba nego uvek greske pravi samo na sopstvenu stetu. O svemu rak vodi racuna i on sebi ne dopusta da ucini nesto sa cim moze naneti tugu nekoj dragoj osobi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2