BIK – osoba rodjena sa OVIM ZNAKOM ima VELIKO   SRCE,rado DELI SVOJU DUSU i SVOJU LJUBAV…

BIK – osoba rodjena sa OVIM ZNAKOM ima VELIKO SRCE,rado DELI SVOJU DUSU i SVOJU LJUBAV…

30/05/2024 Off By Maja

SNAŽAN,  UPORAN, VELIKODUŠAN…

Bik. Osobe sa ovim znakom imaju veliko srce. Uvijek dijele svoju dušu, atome, i svoju energiju. Okrenut je prema pozitivnim stranama svog života. Održava svoju ljubav i nedozvoljava da se nikad ne ugasi.  Njegov znak ukazuje na snagu koju posjeduje, jer je pun ambicija. Živi u realnom vremenu i fokusiran je na svoju budućnost.

Posjeduje direktan i iskren pristup i može uvijek očekivati svoje osjećaje.   Upravlja osjećanjima, i voli organizovane stvari.Osjeća se dovoljno sigurno i uvijek je uspješan. Inteligenciju koju posjeduje čine ga odličom osobom. Trudi se da uvijek bude korektan i spreman je za velike promjene.

Voli kad je prvi u svemu, a njegova odlična sposobnost omogućava mu da bude korak naprijed.

Odličan je bik  inicijator koji usmjerava svoju pozitivnu energiju na svoj poseban način.  Ljubitelj je svega što je dobro i lijepo i veoma je zadovoljan. Korača kroz svoj život i pravi svoj odabrani put, kako u ljubavi, tako i u poslu.  Odličan je u stvaranju svojim uspjeha, što sve ostvari svojim idejama i dugoročnim planovima. Sretan je u životu i uvijek se kreće u tom pravcu.

Okreće sve na šalu jer voli kad je oko njega, veselo, radosno i zadovoljno.

Planete su mu izuzetno naklonjene i uvijek uspostavlja svoju duhovnu ravnotežu. Njegove mogućnosti su velike i snažne, što uvijek na sretan način ostvaruje svoje snove. Sposoban je da se prilagođava životnom okruženju i voli se vezati sa osobe koje su mu veoma drage, jer da bi se dobro osjećao dobro, mora imati skladnu okolinu i osjećaj da je voljen i veoma cijenjen.

Nastavak na sljedećoj stranici

Pages: 1 2